Wonen in van der Pek Fase 2 - Oleanderstraat, Amsterdam

€ 329.000 - € 475.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

DE VERKOOP VAN FASE 2 IS BEGONNEN!

Wilt u wonen op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad? In een karaktervolle buurt vol met leuke mensen, restaurants, winkels én dicht bij de natuur? En dat in een volledig gerenoveerde woning met bijzondere jaren 20 architectuur? De Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord wordt gerenoveerd.

Vanaf nu start de verkoop van de tweede fase. Het gaat...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Wonen in van der Pek Fase 2 - Oleanderstraat, Amsterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Van der Pekbuurt
  2.410 mannen
 • Inwoners Van der Pekbuurt
  2.385 vrouwen
 • Auto's
  0,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 153.000,-
 • Inwoners Amsterdam
  418.127 mannen
 • Inwoners Amsterdam
  426.820 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisschool
  0.4 km
 • VMBO
  1.4 km
 • HAVO/VWO
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot school
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.2 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

DE VERKOOP VAN FASE 2 IS BEGONNEN!

Wilt u wonen op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad? In een karaktervolle buurt vol met leuke mensen, restaurants, winkels én dicht bij de natuur? En dat in een volledig gerenoveerde woning met bijzondere jaren 20 architectuur? De Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord wordt gerenoveerd.

Vanaf nu start de verkoop van de tweede fase. Het gaat hier in totaal om 8 woningen in de Oleanderstraat. Het gehele project bestaat uit 28 woningen die worden gerenoveerd en zijn gelegen aan de Jasmijnstraat, Oleanderstraat en Van der Pekstraat. De woningen aan de Jasmijnstraat zijn reeds verkocht.

Alle 28 woningen worden hoogwaardig gerenoveerd en in eren hersteld, naar het gedachtegoed van Jan Ernst van der Pek. De charme van toen met de luxe van nu. De benedenwoningen in de Oleanderstraat variëren van 55 tot en met 64 m² met eigen achtertuin tot maisonnettes vanaf 87 tot en met 92 m² met balkon of dakterras en eigen entree. De prijzen voor deze tweede fase zijn vanaf € 329.000,- k.k. voor de benedenwoningen en vanaf € 459.000,- k.k. voor de maisonnettes.

Alle woningen hebben een eigen berging. Prijzen op basis van 50 jaar afgekochte erfpachtcanon. De overdrachtsbelasting wordt alleen betaald over de koopsom van de grond / afkoop van het recht van erfpacht en niet over de aanneemsom.

Buitenruimtes
De tuinen en balkons in deze tweede fase zijn allemaal gesitueerd op het noordoosten. Door de laagbouw heeft u hier een groot deel van de dag zon.

Opleverniveau
De woningen worden geheel gerenoveerd doch zonder keuken, vloer en wandafwerking. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Naast het standaard opleveringsniveau zijn er diverse mogelijkheden om de woning aan te passen naar uw eigen persoonlijke wensen.

Projectinformatie
Het aangeboden woningtype is 1 van de 8 woningen in deze tweede fase. De volledige informatie van de woningen en het project kunt u opvragen via de aangesloten makelaars of via de projectwebsite.

Bezichtigen
Het bezichtigen van de woningen is niet mogelijk. Zodra alle woningen verkocht zijn zal gestart worden met de renovatie.

Verkoopprocedure
Op de kantoren van de verkopende makelaars kunt u vanaf vrijdag 26 januari 12:00 uur een brochure ophalen met de prijslijst en het inschrijfformulier. Inschrijven kan vervolgens tot en met maandag 5 februari 12.00 uur waarna de woningen worden toegewezen. Inschrijvingsformulieren welke niet volledig zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 329.000 - € 475.000
Aangeboden sinds 3 maanden, 4 weken geleden
Bouw
Locatie
Plaats Amsterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 160 m³ - 265 m³
Woonoppervlakte 55 m² - 92 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.