Wonen in van der Pek, Begane grond woningen met tuin, Amsterdam

€ 285.000 - € 320.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

*** DE VERKOOP IS GESTART!***

Wilt u wonen op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad? In een karaktervolle buurt vol met leuke mensen, restaurants, winkels én dicht bij de natuur? En dat in een volledig gerenoveerde woning met bijzondere jaren ‘20 architectuur? De Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord wordt gerenoveerd.

Vanaf 22 november start de verkoop van de eerste fase. Het...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Wonen in van der Pek, Begane grond woningen met tuin, Amsterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Van der Pekbuurt
  2.410 mannen
 • Inwoners Van der Pekbuurt
  2.385 vrouwen
 • Auto's
  0,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 153.000,-
 • Inwoners Amsterdam
  418.127 mannen
 • Inwoners Amsterdam
  426.820 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.2 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

*** DE VERKOOP IS GESTART!***

Wilt u wonen op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad? In een karaktervolle buurt vol met leuke mensen, restaurants, winkels én dicht bij de natuur? En dat in een volledig gerenoveerde woning met bijzondere jaren ‘20 architectuur? De Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord wordt gerenoveerd.

Vanaf 22 november start de verkoop van de eerste fase. Het gaat hier in totaal om 8 woningen in de Jasmijnstraat. Het gehele project bestaat uit 28 woningen die worden gerenoveerd en zijn gelegen aan de Jasmijnstraat, Oleanderstraat en Van der Pekstraat.

Alle 28 woningen worden hoogwaardig gerenoveerd en in eren hersteld, naar het gedachtengoed van Jan Ernst van der Pek. De charme van toen met de luxe van nu. Het betreft een renovatieproject en de woningen zijn variërend van benedenwoningen vanaf 43 m² tot 53 m² met eigen achtertuin tot maisonnettes vanaf 72 m² tot 93 m² met balkon of dakterras en eigen entree. De eerste fase van dit renovatieproject betreft 8 woningen aan de Jasmijnstraat. Prijzen vanaf € 285.000,- v.o.n. voor de benedenwoningen met tuin en vanaf € 400.000,- v.o.n. voor de maisonnettes met dakterras. Alle woningen hebben een eigen berging. Prijzen zijn op basis van 50 jaar afgekochte erfpachtcanon. De overdrachtsbelasting wordt alleen betaald over de koopsom van de grond / afkoop van het recht van erfpacht en niet over de aanneemsom.

Buitenruimtes
De tuinen en balkons in deze eerste fase zijn allemaal gesitueerd op het zuid-westen, dus perfect gelegen op de middag- en avondzon.

Opleverniveau
De woningen worden casco opgeleverd maar zijn inclusief een badkamer en toilet en ook een eigen buitenberging. Maar er zijn ook nog diverse opties mogelijk om de woning aan te passen naar uw eigen persoonlijke wensen.

Projectinformatie
Het aangeboden woningtype is 1 van de 8 woningen in deze eerste fase. De volledige informatie van de woningen en het project kunt u opvragen via de aangesloten makelaars of de projectwebsite.

Bezichtigen
Het bezichtigen van de woningen is niet mogelijk. Zodra alle woningen verkocht zijn zal gestart worden met de renovatie.

Verkoopprocedure
Op de kantoren van de verkopend makelaars kunt u vanaf 22 november 12:00 uur een brochure ophalen met de prijslijst en inschrijfformulier.
Inschrijven kan vervolgens tot en met donderdag 30 november tot 12.00 uur waarna de woningen worden toegewezen. Inschrijvingen welke niet volledig zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 285.000 - € 320.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 maanden geleden
Bouw
Aantal eenheden 4
Locatie
Plaats Amsterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 138 m³ - 159 m³
Woonoppervlakte 46 m² - 53 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.