Wonen in Jardin, Amsterdam
Wonen in Jardin, Amsterdam
Wonen in Jardin, Amsterdam
1087 VN, Amsterdam

Wonen in Jardin, 1087 VN, Amsterdam

Omschrijving

Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Locatie
Plaats Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de collectieve binnentuin ook een grote eigen buitenruimte. Volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan. Er zijn drie soorten townhouses, waterviewlofts en parkviewlofts, maisonettes, appartementen en een penthouse. Kortom, voor elk wat wils.

Op woensdag 1 juli bieden we geïnteresseerden in Jardin de mogelijkheid om alvast een plek te reserveren! Van 8.30 uur 's ochtends tot 19 uur 's avonds kun je binnenwandelen bij Makelaar Kuijs Reinder Kakes aan de Valkenburgerstraat 67 in Amsterdam.

Ruimte voor vragen en verkrijgen informatie!
Bij Kuijs Reinde Kakes kun je gedurende deze dag in gesprek gaan met de makelaar die je alle ins en outs van het project kan vertellen. Reserveren van een plek in het gebouw is ook al mogelijk en uiteraard hebben we een mooie verkoopbrochure voor je.

We hopen van harte je volgende week woensdag te zien, maar schroom ook niet om bij vragen direct contact op te nemen met Kuijs Reinder Kakes makelaardij: 020 626 53 61 of nieuwbouwamsterdam@krk.nl.

Hartelijke groet,
Team Wonen in Jardin

Alle media

Alle afbeeldingen

Wonen in Jardin, Amsterdam
Wonen in Jardin, Amsterdam
Wonen in Jardin, Amsterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie