The Suites, Corner Suite , 1095 PA, Amsterdam

 • 31 m² - 31 m²
€ 254.500 - € 254.500
Amsterdam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De vijf Corner Suites (type E) zijn gelegen op de prominente hoek van het gebouw, daar waar de Rudi van Dantzigstraat kruist met de Anna Pavlovastraat. De appartementen zijn circa 31 m2 groot en flexibel in te delen. Waar wil je slapen, werken of eten? Je bepaalt het...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 31 m² - 31 m²
Aantal slaapkamers 1 slaapkamers
Aantal kamers 2 kamers

De vijf Corner Suites (type E) zijn gelegen op de prominente hoek van het gebouw, daar waar de Rudi van Dantzigstraat kruist met de Anna Pavlovastraat. De appartementen zijn circa 31 m2 groot en flexibel in te delen. Waar wil je slapen, werken of eten? Je bepaalt het zelf! Jouw Suite geeft je alle vrijheid: slaap aan de voorkant aan je eigen groene balkon of aan de houten arcade aan de binnentuin, waar je ook een buitentafel hebt staan voor een koffietje met de buren. Of kijk even of er in het glazen huis in één van de drie daktuinen wat te doen is. De tuin boven op de hoektoren geeft uitzicht over de stad.

Je kan een Corner Suite kiezen op de 2e t/m 6e verdieping. Bovenaan heb je natuurlijk een prachtig uitzicht, vanaf je woning of vanaf je eigen privé buitenruimte op het westen. De suites worden bij oplevering voorzien van een keuken en badkamer, zodat je jouw woning bij oplevering. gelijk kunt betrekken. Natuurlijk kun je kiezen hoe jouw keuken en badkamer eruit komen te zien, dat wordt geregeld met de kopersopties. Ook is de woning voorzien van vloerverwarming.

De woning kan ingericht worden met op maat gemaakt meubels die je erbij kan bestellen, in je eigen smaak en kleur; zoals een opklapbed met een opklaptafel, slapen en werken ineen. De keuken kan worden uitgebreid met extra kastruimte. En natuurlijk kastruimte voor je garderobe.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 254.500 - € 254.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 3

Locatie

Plaats Amsterdam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 31 m² - 31 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 2 kamers waarvan 1 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.