Swannerhof te Heerhugowaard, Heerhugowaard

€ 109.000 - € 351.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het complex van de Swannerhof is gelegen op een prachtige locatie in het hart van het oude centrum van Heerhugowaard. Op de kruising van de Middenweg en Beukenlaan bevindt u zich op de plek waar Heerhugowaard heel veel jaren geleden ontstond.

Het gebouw
Het plan ‘Swannerhof’ bestaat uit 2 gebouwen. In het eerste gebouwdeel worden 28 appartementen gerealiseerd waarbij de grootte varieert van...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Swannerhof te Heerhugowaard, Heerhugowaard.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Recreatiebuurt
  975 mannen
 • Inwoners Recreatiebuurt
  985 vrouwen
 • Auto's
  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 184.000,-
 • Inwoners Heerhugowaard
  27.719 mannen
 • Inwoners Heerhugowaard
  27.231 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Het complex van de Swannerhof is gelegen op een prachtige locatie in het hart van het oude centrum van Heerhugowaard. Op de kruising van de Middenweg en Beukenlaan bevindt u zich op de plek waar Heerhugowaard heel veel jaren geleden ontstond.

Het gebouw
Het plan ‘Swannerhof’ bestaat uit 2 gebouwen. In het eerste gebouwdeel worden 28 appartementen gerealiseerd waarbij de grootte varieert van circa 36,6 tot 69,9 m2. Op de begane grond worden de bergingen gerealiseerd alsmede 13 overdekte parkeerplaatsen. In het tweede gebouwdeel worden 16 riante appartementen gerealiseerd waarbij de grootte varieert van circa 72,1 tot 114,4 m2. Ieder appartement van het tweede gebouwdeel krijgt een eigen parkeerplaats toegewezen. Aan de voorzijde op de begane grond wordt een commerciële plint gerealiseerd. Op het binnenterrein is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als bewoners.

Winkels
Met Centrumwaard (Raadhuisplein en Middenweg) om de hoek kunt u ieder moment van de dag lopend een bezoek brengen aan diverse winkels. Van supermarkt tot schoenenwinkel, van kapsalon tot bouwmarkt, alles is binnen handbereik. Een gezellige dag winkelen? Met de fiets bent u binnen 8 minuten in winkelcentrum Middenwaard waar u zich kunt vermaken in meer dan 120 winkels.

Restaurants
Door de ligging van het complex in het originele centrum van Heerhugowaard bevinden zich rondom het nieuwbouwcomplex ook diverse eetgelegenheden. Op het Raadhuisplein en de Middenweg kunt u terecht voor diverse afhaalmaaltijden. Op nog geen 2 minuten lopen kunt u bij wel 5 restaurants een gezellige avond beleven.
Ook zijn er te voet diverse uitgaansgeleden-heden te bereiken waar u ‘s avonds een drankje kunt doen en in de weekenden diverse feesten of activiteiten worden georganiseerd.

Naast al deze voorzieningen in de directe omgeving, bent u met de fiets binnen 8 minuten bij het nieuwe en moderne Coolplein. Ook hier diverse restaurants alsook de Bioscoop, een Casino en het Cool Theater. Genoeg ingrediënten voor een leuke avond. De bus om de hoek brengt u met 20 minuten in het Centrum van Alkmaar.

Recreatie
Heerhugowaard biedt ook op recreatiegebied een diversiteit aan mogelijkheden. Zwembad/sporthal de Waerdergolf en de tennisbaan bevinden zich op loopafstand van de woningen. Voor een mooie wandeling kunt u ook vanuit de centrale locatie van de Swannerhof verschillende kanten op: het dorpse park Het Rosarium voor een speelse wandeling met de kinderen en een pauze bij speeltuin en pannenkoekenrestaurant De Bolle Buik, een stevige natuurwandeling in Het Waerderhout of een culturele wandeling langs de Oostdijk het platteland in.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 109.000 - € 351.500
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 maanden, 1 weken geleden
Bouw
Locatie
Plaats Heerhugowaard
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 93 m³ - 296 m³
Woonoppervlakte 36 m² - 114 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.