Object
Object
Object
Object
Object
Object

Parnassia, 3-kamerappartement met terras (A), Heiloo

€ 420.000 - € 420.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het appartementencomplex Parnassia ligt aan de noordwestkant van Heiloo, aan de rand van de uitgestrekte graslanden van polder Maalwater tussen Heiloo en Egmond. De 16 appartementen worden gerealiseerd aan de Watergang en krijgt een fraaie waterpartij voor de deur.

Heiloo ligt in de regio Noord-Kennemerland en is uitstekend te bereiken, zowel via de lokale en provinciale wegen als de snelweg...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Parnassia, 3-kamerappartement met terras (A), Heiloo.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Het appartementencomplex Parnassia ligt aan de noordwestkant van Heiloo, aan de rand van de uitgestrekte graslanden van polder Maalwater tussen Heiloo en Egmond. De 16 appartementen worden gerealiseerd aan de Watergang en krijgt een fraaie waterpartij voor de deur.

Heiloo ligt in de regio Noord-Kennemerland en is uitstekend te bereiken, zowel via de lokale en provinciale wegen als de snelweg A9. Naar verwachting krijgt Heiloo rond 2018 zelfs een eigen afslag vanaf de A9. Er ligt een prima netwerk van (recreatieve) fietspaden rondom Heiloo. Alkmaar op slechts 5 kilometer, en ook Egmond en Bergen, strand en duinen zijn uitstekend per fiets te bereiken, vaak via fraaie fietsroutes.

De locatie van nieuwbouwappartementen Parnassia combineert het beste van 2 werelden. Genieten van natuurlijk groen wonen en het gemak van lokale voorzieningen op loop-/fietsafstand. Tennisbanen, golfterrein, atletiekbaan, voetbalvelden en een buitenzwembad (Het Baafje) vind je in de directe nabijheid van Parnassia. Maar ook voor andere sporten zit je goed in Heiloo. Of liever gezegd, beweeg je goed.. Van fitnesscentrum tot Hippische Sportvereniging, van mountainbiken tot bowlingvereniging, het is er allemaal en het kan er allemaal.

Het centrum van Heiloo is gesitueerd rondom de witte kerk. In de directe omgeving is het gezellig winkelen, met een mooie mix van landelijke ketens en lokale winkeliers. Ook voor de dagelijkse boodschappen is er keuze genoeg; van de warme bakker om de hoek tot bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en Lidl. Overdekt winkelcentrum 't Loo heeft maar liefst 40 winkels en horecagelegenheden onder één dak en ook winkelcentrum Het Hoekstuk heeft genoeg te bieden. En Heiloo heeft een ruim keuze aan horecagelegenheden. Van gezellige dorpskroeg tot party-bowlingcentrum, van de chinees tot Michelin Gids restaurants. Wat een keuze!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 420.000 - € 420.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 maanden, 2 wekens, 3 dagens geleden
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats Heiloo
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 262 m³ - 262 m³
Woonoppervlakte 101 m² - 101 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.