Libellehof, Heerhugowaard
Libellehof, Heerhugowaard
Libellehof, Heerhugowaard
1701 HD, Heerhugowaard

Libellehof, 1701 HD, Heerhugowaard

Omschrijving

Start (online) verkoop op donderdag 28 oktober om 17.00 uur Vanaf dan is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. U heeft ruim de tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op dinsdag 2 november om...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Locatie
Plaats Heerhugowaard
Website
libellehof.nl

Uitgebreide omschrijving

Start (online) verkoop op donderdag 28 oktober om 17.00 uur
Vanaf dan is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. U heeft ruim de tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op dinsdag 2 november om 17.00 uur.

LIBELLEHOF
Binnen de nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard komt de sfeervolle nieuwe woonwijk. Libellehof telt 35 woningen, waarvan 28 koopwoningen, in een stijlvolle Noord-Hollandse architectuurstijl.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variantie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Vanuit het Libellehof kunt u genieten van de weidse uitzichten over de Noord-Hollandse polder. U wandelt vanuit huis of fietst zo het polderlandschap in. Rust en ruimte én alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen binnen handbereik.

MEER INFORMATIE
Bent u geïnteresseerd in één van de 28 koopwoningen? Naar verwachting gaan de woningen na dit najaar in verkoop. Schrijf u in via de website libellehof.nl, dan houden wij u op de hoogte. Houd ook de website de komende tijd in de gaten voor meer informatie en nieuwe beelden.

NIEUWBOUWLOCATIE DE DRAAI
In nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. Doelstelling is het creëren van een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen, voor zowel gezinnen als alleenstaanden, voor mensen met en zonder beperking. De Draai ligt aan de oostkant van Heerhugowaard. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de polder. Lees meer over De Draai op projecten.langedijkenheerhugowaard.nl/dedraai/.

Alle media

Alle afbeeldingen

Libellehof, Heerhugowaard
Libellehof, Heerhugowaard
Libellehof, Heerhugowaard

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  445
 • Vrouwelijke inwoners

  395
 • Inwoners Heerhugowaard

  27.719
 • Inwoners Heerhugowaard

  27.231
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 248.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie