Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Witte Olifant, Kadewoningen, Zaandam

€ 495.000 - € 580.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Verkoop De Witte Olifant is gestart
Wil jij op een idyllisch plekje wonen, direct aan de Zaan? Dan is er goed nieuws, want de omgevingsvergunning voor de bouw van nieuwbouwproject De Witte Olifant in Zaandam is nu onherroepelijk: de bouw van de gloednieuwe woningen gaat definitief door. De grondwerkzaamheden worden op korte termijn voortgezet, zodat de bouw van de woningen al kan starten in het...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Witte Olifant, Kadewoningen, Zaandam.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van De Witte Olifant, Kadewoningen, Zaandam.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Boerejonkerbuurt
  735 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Boerejonkerbuurt
  740 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,9 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 133.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Zaanstad
  76.014 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Zaanstad
  77.665 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.4 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Verkoop De Witte Olifant is gestart
Wil jij op een idyllisch plekje wonen, direct aan de Zaan? Dan is er goed nieuws, want de omgevingsvergunning voor de bouw van nieuwbouwproject De Witte Olifant in Zaandam is nu onherroepelijk: de bouw van de gloednieuwe woningen gaat definitief door. De grondwerkzaamheden worden op korte termijn voortgezet, zodat de bouw van de woningen al kan starten in het eerste kwartaal van 2019. Nu kopen, is dus volgend jaar al bouwen. Inmiddels is de verkoop van de laatste 6 kadewoningen en het laatste appartement gestart.

Gloednieuwe kadewoningen
De Witte Olifant omvat straks onder meer negen kadewoningen. De kadewoningen zijn zeer ruime en comfortabele gezinswoningen. Dit woningtype beschikt over maar liefst vier woonlagen en een parkeerplaats op eigen terrein. Op de begane grond komt een royale woonkeuken, een toilet en bergruimte. Iedere kadewoning beschikt over een vlonderterras aan de Zaan. Op warme zomeravonden kun je hier heerlijk genieten met vrienden en familie.

De eerste verdieping bestaat uit een grote open ruimte. Maak hier bijvoorbeeld een grote woonkamer van met een aparte speelruimte voor de kinderen. De keuken liever op deze verdieping? Ook dat is mogelijk. De gevel bestaat hier grotendeels uit ramen, waardoor je een weids uitzicht hebt over het water. Op de tweede verdieping komen twee slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap geeft toegang tot de derde verdieping. Deze ruimte is geschikt als extra slaapkamer of te gebruiken als hobby- of werkruimte. Vanuit hier heb je tevens toegang tot het riante dakterras waar je de hele dag door van de zon kunt genieten.

Let op: afgebeelde plattegronden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wonen op een historische plek
De Witte Olifant verrijst op een historische plek in Zaandam. Op de plek waar straks de kadewoningen staan, stond vroeger Koek- en beschuitfabriek Hille en later verfgroothandel Mooij Verf. Het nieuwe ontwerp van de woningen verwijst naar het oude, beeldbepalende gebouw van Mooij. Zo komen de kenmerkende driedeling in de gevel en de bekende twee 'torentjes' terug in het ontwerp van De Witte Olifant. Een eerbetoon aan de industriële geschiedenis van deze plek. Waar de naam ‘De Witte Olifant’ dan vandaan komt? Die stond op de witte verpakking van de rollen beschuit van Hille.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 495.000 - € 580.000
Aangeboden sinds 11 maandens geleden
Bouw
Aantal eenheden 9
Locatie
Plaats Zaandam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 999 m³ - 999 m³
Perceeloppervlakte 999 m² - 999 m²
Woonoppervlakte 175 m² - 185 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.