Object
Object
Object
Object
Object

De Wende fase 4 te Heerhugowaard, Heerhugowaard

€ 379.500 - € 430.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

In het noordelijke deel van de Draai ontwikkelt BPD Ontwikkeling de 4e fase van De Wende. In deze fase komen 35 woningen in diverse varianten. Het plan ligt naast de brede groenstrook, die dwars door De Draai loopt. Het water en de landelijke ruimte zijn altijd vlakbij, tijd om uw koers te wijzigen. De ligging is prima, heerlijk rustig maar toch alle voorzieningen nabij. De basisschool,...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Wende fase 4 te Heerhugowaard, Heerhugowaard.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners De Draai Midden
  390 mannen
 • Icon girl
  Inwoners De Draai Midden
  355 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,3 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 227.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Heerhugowaard
  27.719 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Heerhugowaard
  27.231 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.8 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.8 km

Uitgebreide omschrijving

In het noordelijke deel van de Draai ontwikkelt BPD Ontwikkeling de 4e fase van De Wende. In deze fase komen 35 woningen in diverse varianten. Het plan ligt naast de brede groenstrook, die dwars door De Draai loopt. Het water en de landelijke ruimte zijn altijd vlakbij, tijd om uw koers te wijzigen. De ligging is prima, heerlijk rustig maar toch alle voorzieningen nabij. De basisschool, kinderopvang, sporthal en het medisch centrum zijn op loopafstand en alle andere voorzieningen zoals voortgezet onderwijs, winkels en zwembad op fietsafstand. Het gebied is uitstekend bereikbaar; via de Oosttangent bent u binnen enkele minuten op de provinciale wegen N507 en N242 richting Alkmaar, Schagen, Hoorn en de prachtige bossen, stranden en duinen van Schoorl en Bergen. Het weidse poldergebied langs de ringvaart Heerhugowaard ligt om de hoek.

Door de verschillende woningtypen en verschillende kleuren baksteen in deze fase bieden we veel keuzemogelijkheden. De rijwoningen variëren in breedte en drie van de hoekwoningen hebben een fraaie dwarskap. In de royale achtertuin
staat de berging. De tweekappers, uitgevoerd in twee verschillende typen, hebben een aangebouwde garage en royale achtertuinen, die bij een aantal direct grenzen aan het park. Ook de vrijstaande woningen worden in twee typen
uitgevoerd en hebben uiteraard een aangebouwde garage. De kavels zijn royaal en ook hier grenzen de achtertuinen van een drietal woningen direct aan het park. Twee hoekwoningen, de tweekappers en vrijstaande woningen
beschikken over een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De afwerking is standaard hoogwaardig en geheel
individueel aan te passen. Ook is uitbreiding mogelijk aan de achterzijde en zijn er uiteraard mogelijkheden voor dakkapellen.

Robuuste twee-onder-een kapwoningen
Kenmerkend voor deze ruime tweekappers is de tijdloze uitstraling. Ze worden uitgevoerd in twee varianten. De variatie zit voornamelijk in de gevel, andere bakstenen en dakpannen. De plattegronden zijn doelmatig ingericht; eetkamer aan de straatzijde en ruime woonkamer aan de tuinzijde en aangrenzend de garage. Op de 1e verdieping 3 slaapkamers, badkamer met een toilet. Een grote zolder met veel mogelijkheden.

Vrijstaande woningen
Er komen 6 vrijstaande woningen in 2 varianten verspreid in fase 4. Deze liggen verspreid in het plan en afhankelijk per bouwnummer 'recht' of 'dwars' op de kavel. De woningen liggen op ruime kavels met voldoende parkeergelegenheid.

Alle woningen worden standaard uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
De woningen worden standaard opgeleverd zonder keuken.
De toiletten en badkamers worden afgewerkt met hoogwaardige tegels en sanitair (Villeroy & Boch) en kranen (Grohe).
Alle woningen hebben zonnepanelen op het dak.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 379.500 - € 430.000
Bouw
Locatie
Plaats Heerhugowaard
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 604 m³ - 604 m³
Perceeloppervlakte 265 m² - 431 m²
Woonoppervlakte 159 m² - 159 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.