Woongebouw De Bever Heerhugowaard, Heerhugowaard

€ 685 - € 940

Omschrijving

Woongebouw De Bever – Heerhugowaard, 78 huurappartementen

Aan de skyline van Heerhugowaard wordt een nieuw en uniek woongebouw gerealiseerd, waarin plaats is voor 78 hoogwaardig afgewerkte, royale appartementen. Hiervan vallen 60 appartementen in de sociale huursector en 18 appartementen in een duurder segment, verspreid over 7 woonlagen.

Segesta Groep en Breddels Architecten hebben de...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Beveland
  0 mannen
 • Inwoners Beveland
  0 vrouwen
 • Auto's
  0,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 0,-
 • Inwoners Heerhugowaard
  27.719 mannen
 • Inwoners Heerhugowaard
  27.231 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Uitgebreide omschrijving

Woongebouw De Bever – Heerhugowaard, 78 huurappartementen

Aan de skyline van Heerhugowaard wordt een nieuw en uniek woongebouw gerealiseerd, waarin plaats is voor 78 hoogwaardig afgewerkte, royale appartementen. Hiervan vallen 60 appartementen in de sociale huursector en 18 appartementen in een duurder segment, verspreid over 7 woonlagen.

Segesta Groep en Breddels Architecten hebben de handen wederom ineengeslagen en een schitterend woongebouw ontworpen op een zeer goede locatie. Door het ontwerp met horizontaal en verticaal golvende gevels, komt het hele gebouw dynamisch tot leven boven de nieuwe waterplas. De open ligging met vrij uitzicht richting Alkmaar en balkons op het zuidwesten maken het plaatje compleet.

De appartementen hebben minimaal 2 slaapkamers, een eigen balkon gelegen op het zuidwesten en een keuken voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur. De luxe badkamer is uitgerust met een douchehoek en dubbele wastafel en is betegeld tot het plafond. Daarbij hebben alle appartementen een separaat toilet met fonteintje in de entreehal.

Bewoners van De Bever kunnen hun auto parkeren op het parkeerdek van de naastgelegen Mediamarkt, dat te bereiken is via een loopbrug. Daarnaast bevindt zich op het buitenterrein een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De appartementen zijn onderverdeeld in type A, B, C, en D. Woningtype A, B en C hebben een inpandige berging in het appartement en woningtype D heeft een berging in de gezamenlijke bergingenblokken op de begane grond.

Type A, waarvan 2 beschikbaar, zijn de hoekappartementen op de begane grond. Het appartement met een totale gebruiksoppervlakte van 86,6 m2, heeft twee slaapkamers en een balkon van 18 m2. Door de hoekligging heeft het appartement een zeer royaal balkon dat te bereiken is vanuit de woonkamer.

Type B, waarvan 4 beschikbaar, zijn de tussenappartementen op de begane grond. Het appartement met een totale gebruiksoppervlakte van 97,4 m2, heeft drie slaapkamers en een balkon van 24 m2. Ook dit type heeft een zeer royaal balkon wat uit twee separate delen bestaat. Het ene deel is bereikbaar vanuit de woonkamer en het andere vanuit de hoofdslaapkamer.

Type C, waarvan 12 beschikbaar, zijn de hoekappartementen op de 2e tot en met de 7e woonlaag. Het appartement met een totale gebruiksoppervlakte van 79,3 m2, heeft twee slaapkamers en een balkon over de gehele breedte van het appartement van 13 m2, dat te bereiken is vanuit de woonkamer.

Type D, waarvan 60 beschikbaar, zijn de tussenappartementen op de 2e tot en met de 7e woonlaag. Het appartement met een totale gebruiksoppervlakte van 67,9 m2, heeft twee slaapkamers en een balkon over de gehele breedte van het appartement van 10 m2, dat te bereiken is vanuit de woonkamer.

Het stadshart van Heerhugowaard ligt op fietsafstand. Winkels, horeca, onderwijsvoorzieningen, sportverenigingen, treinstation en eerstelijns gezondheidszorg zijn binnen handbereik. Het stadscentrum van Alkmaar bevindt zich op ongeveer 15 minuten afstand en de uitvalswegen richting Amsterdam en Haarlem zijn slechts 5 minuten bij u vandaan.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 685 - € 940
Aangeboden sinds 7 maanden, 2 weken, 5 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Heerhugowaard
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 183 m³ - 263 m³
Woonoppervlakte 68 m² - 97 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.