Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Molenspil 16, Krommenie 1561 JV Krommenie

1561 JV Krommenie € 395.000 k.k. Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Nieuwe woning met aanbouw en vloerverwarming in nieuwbouwplan Wonen in de Fortuin. Opgeleverd: juli 2019.

Wonen in de fortuin
Op het terrein van de voormalige Fortuinschool in Krommenie is een nieuwe woonwijk gerealiseerd in de populaire jaren- 30 stijl met een diversiteit aan woningen en een kleinschalig appartementencomplex. De variatie in woningtypen, de groene uitstraling en de...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Molenspil 16, Krommenie.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Molenspil 16, Krommenie.

Download

0 nieuwbouwprojecten in Krommenie

Bekijk projecten

Uitgebreide omschrijving

Nieuwe woning met aanbouw en vloerverwarming in nieuwbouwplan Wonen in de Fortuin. Opgeleverd: juli 2019.

Wonen in de fortuin
Op het terrein van de voormalige Fortuinschool in Krommenie is een nieuwe woonwijk gerealiseerd in de populaire jaren- 30 stijl met een diversiteit aan woningen en een kleinschalig appartementencomplex. De variatie in woningtypen, de groene uitstraling en de karakteristieke bouwstijl creëren een verrassende compositie en een aansprekende woonbeleving, die moeiteloos aansluit bij het natuurlijke en groene karakter van de omgeving. De wijk is ruim van opzet, kindvriendelijk, groen en heeft ruimte voor parkeren. Op korte afstand zijn de winkels van de Zuiderhoofdstraat gelegen. Ook het openbaar vervoer is via NS Station Krommenie-Assendelft lopend te bereiken.

Begane grond
In de entree van de woning zit een uitgebreide groepenkast en een glasvezelkabel die zorgt voor razendsnel internet. Op de begane grond is gekozen voor de luxe binnendeuren. De woonkamer is met 2,40m verlengd aan de achterzijde. Mede hierdoor en de raampartij met glas van vloer tot plafond, kun je hier een heerlijke zithoek realiseren. Dankzij de 5-zone vloerverwarming is het in de winter comfortabel warm en zijn er geen radiatoren nodig in de woonkamer. De voorbereidingen voor de keuken zitten aan de voorzijde. Verder is de woning casco opgeleverd, zonder sanitair en keuken. De koper kan naar eigen smaak de woning indelen en inrichten. Van de woonkamer is een artist impression gemaakt om een voorbeeld te geven van woonstijl en indeling van deze extra ruime woonkamer.

De achtertuin is ruim genoeg voor een flink terras en een heerlijke lounge hoek. Ook aan de praktische kant is gedacht. Er is een buitenkraan en door de berging te verlengen is er extra ruimte ontstaan voor fietsen en een paar flinke bergkasten.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop kunt u de drie slaapkamers en badkamer bereiken. De badkamer is nog niet afgewerkt maar wel al voorbereid op een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede etage:
De huidige tweede etage is momenteel een open ruimte met daarin de nodige installaties. Dankzij de nok-hoogte zijn hier voldoende mogelijkheden voor het realiseren van een vierde slaapkamer en een wasruimte.

Bijzonderheden:
Type: Beuk met aanbouw en vergrote berging;
Zonnepanelen: 2;
Kozijnen: kunststof;
Overdrachtsbelasting: voordeel verkoper.

----------------------------------

Newly built home with extension and floor heating in new construction plan Wonen in de Fortuin. Completed: July 2019.

Wonen in de Fortuin
On the site of the former Fortuinschool in Krommenie a new residential area has been realized in the popular 1930s style with a diversity of homes and a small-scale apartment complex. The variation in housing types, the green appearance and the characteristic architectural style create a surprising composition and an appealing living experience, which fits in effortlessly with the natural and green character of the environment. The neighborhood is spacious, child-friendly, green and has space for parking. The shops of Zuiderhoofdstraat are a short distance away. Public transport can also be reached on foot at the Krommenie-Assendelft railway station.

Ground floor
In the entrance of the house is an extensive fuse box and a fiber optic cable that ensures super fast internet. The luxurious interior doors were chosen on the ground floor. The living room is extended by 2.40 m at the rear. Partly because of this and the windows with floor to ceiling glass, you can realize a wonderful seating area here. Thanks to the 5-zone floor heating it is comfortably warm in winter and no radiators are needed in the living room. The preparations for the kitchen are at the front. Furthermore, the house is delivered empty, so without plumbing and kitchen. The buyer can arrange the layout and furnish the home to his own taste. An artist impresion has been made of the living room to give an example of living style and layout of this extra spacious living room.

The back garden is spacious enough for a large terrace and a wonderful lounge corner. The practical side has also been thought of. There is an outside watertap and by extending the storage room there is extra space created for bicycles and a few large storage cupboards.

First floor:
From the landing you can reach the three bedrooms and bathroom. The bathroom is not yet finished, but is already prepared for a large walk-in shower, sink and toilet.

Second floor:
The current second floor is currently an open space with the necessary installations. Thanks to the ridge height, there are sufficient possibilities for the realization of a fourth bedroom and a laundry room.

Particularities:
Type: B with extension and expanded storage.
Solar panels: 2
Frames: plastic
Transfer tax: advantage for seller

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 395.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning tussenwoning
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2019
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Locatie
Adres Molenspil 16
Plaats Krommenie
Land NL
Ligging aan rustige wegin woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 137 m²
Inhoud 480 m³
Perceeloppervlakte 117 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Voorzieningen tv kabel
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 15-04-2029 0:00
Isolatie volledig geïsoleerd
Warm water c.v.-ketel
Buitenruimte
Tuin achtertuin
Hoofdtuin achtertuin
Hoofdtuin positie noord
Hoofdtuin diepte 7.5 meter
Hoofdtuin breedte 5.4 meter
Hoofdtuin achterom ja
Bergruimte
Schuur/berging vrijstaand hout
Voorzieningen voorzien van elektra
Isolatie geen isolatie
Aantal schuren 1
Parkeergelegenheid
Garage geen garage
Faciliteiten openbaar parkeren
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten uitstekend
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.