Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Galjootstraat 141, Amsterdam 1086 VE Amsterdam

1086 VE Amsterdam vraagprijs € 869.000 k.k. Kan ik dit betalen?

Omschrijving

* English text below*

Schitterende splitlevelwoning met veel ambiance en een fantastisch dakterras te koop inclusief een werkelijk adembenemend uitzicht over het IJmeer. Dit hoekhuis is gelegen aan een dijk. Door de ligging van dit hoekhuis draait de zon de hele dag om het huis en versterkt zo op een natuurlijke wijze het vakantiegevoel van deze droomplek.

Met een woonoppervlakte van bijna...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Galjootstraat 141, Amsterdam.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Galjootstraat 141, Amsterdam.

Download brochure

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Steigereiland Noord
  745 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Steigereiland Noord
  740 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,7 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 284.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Amsterdam
  418.127 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Amsterdam
  426.820 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  2.4 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.2 km

3 nieuwbouwprojecten in Amsterdam

Bekijk projecten

Uitgebreide omschrijving

* English text below*

Schitterende splitlevelwoning met veel ambiance en een fantastisch dakterras te koop inclusief een werkelijk adembenemend uitzicht over het IJmeer. Dit hoekhuis is gelegen aan een dijk. Door de ligging van dit hoekhuis draait de zon de hele dag om het huis en versterkt zo op een natuurlijke wijze het vakantiegevoel van deze droomplek.

Met een woonoppervlakte van bijna 155m² en vier goede slaapkamers is deze woning perfect geschikt voor een gezin met kinderen die veilig en rustig willen wonen. De dijk waaraan de woning is gelegen betreft een wandelpromenade waar kinderen veilig kunnen spelen. Daarnaast is het nabij gelegen park met speelveld en voetbalveld fijn voor kinderen of om uw hond uit te laten. Vanaf de kade, het dakterras en vanuit de woning is het prachtige uitzicht op het IJmeer en de karakteristieke woonboten aan de overzijde. Een levend schilderij dat geen dag hetzelfde is. Intenser kun je de seizoenen niet beleven. Pal voor het huis ligt een gemeenschappelijke steiger om te zwemmen of uw eigen boot aan te meren. Verkoper biedt zelfs optioneel een zeilboot te koop aan bij dit huis.

Dit hoekhuis heeft verder de beschikking over een inpandige garage voor twee auto’s met elektrische roldeur. De entree van zowel de garage als de voordeur liggen aan een doodlopend straatje. De ligging aan dit doodlopende straatje biedt veel gemak, hier kun je in alle rust de auto wassen.

Het huis staat op het Steigereiland t.o.v. het centrum gelegen aan het begin van IJburg. Deze kinderrijke buurt is onder de Amsterdammers die een huis willen kopen een gewilde plek om te wonen, mede door de grote variëteit aan fraaie architectonische huizen en de kwalitatief goede stedenbouwkundige opzet van deze wijk.

Over de omgeving in ’t kort: het uitgestrekte Diemerpark is vlakbij en zwemmen kan in de zomer letterlijk voor de deur in heerlijk natuurwater. Naast zwemmen worden vele watersporten beoefend waaronder suppen, surfen, zeilen en waterskiën. Alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten en scholen, zijn verder ruim aanwezig op IJburg om comfortabel te wonen. En als de binnenstad lonkt, deze is altijd snel te bereiken via tramlijn 26 of met de fiets.

De indeling
Begane grond: zijentree met ruime hal; toilet; interne deur naar garage/berging; splitlevel met interne trap naar overloop met vlierinkje; woonkeuken met luxe keukenlijn, veel kastruimte, een kookeiland, hoog plafond van 4,75 m., groot panoramaraam met elektrisch gordijn en extra toegangsdeur naar de dijk voor een heerlijke kop koffie in de ochtendzon, mijmerend richting de einder.

Eerste etage: prettige ruime living van 40m² met studiehoekje, een extra groot zijraam en ook vanuit de living een fraai uitzicht over het water via het panoramaraam van de lager gelegen woonkeuken.

Tweede etage: lange overloop; chique badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, Belgisch hardstenen vloer, vloerverwarming en betonlook gestucte wanden; inpandige berging met opstelling wasmachine en droger; vier goede slaapkamers, waarvan 1 met uitschuifbare trap naar dakterras. De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de dijkzijde met de prachtige vergezichten over het meer. In de slaapkamer staat een ligbad op een verhoging van oude scheepsplanken waarin liggend kan worden genoten van het rustgevende uitzicht over het water.

Het dakterras
Vanuit één van de slaapkamers is er via een opklapbare trap toegang tot een prachtig aangelegd onderhoudsvriendelijk dakterras van circa 70 m². Hier kun je uren chillen, loungen en genieten van het prachtige uitzicht over het IJmeer. Lange zomeravonden zullen nooit meer hetzelfde zijn! De fraai aangelegde daktuin heeft een ruime lounchehoek, eethoek, plantenbakken van cortenstaal, led tuinverlichting en is deels begroeid met sedum. Uiteraard is het dakterras voorzien van water en elektriciteit.

Bijzonderheden
• Hoekwoning met veel grote raampartijen en veel lichtinval
• Gelegen aan een autovrije dijk (op het zuid - zuid-oosten met zon van ’s ochtends vroeg tot begin van de avond).
• Weids uitzicht over het IJmeer, waaronder forteiland Pampus en Vuurtoreneiland
• Luxe woonkeuken met extra hoog plafond van 4,75m en panoramaraam
• Gietvloer in entree, keuken, living en bijna de gehele 2e etage
• Woning opgeleverd in september 2010 aan huidige bewoners
• Goed geïsoleerd, dus ook lekker koel in de zomer
• Verwarming en warmwater via stadsverwarming
• Vloerverwarming in woonkamer, keuken en badkamer
• Waterontkalker aanwezig
• Energielabel A
• Glasvezelaansluiting aanwezig
• Erfpacht, canon bedraagt € 3.646,- per half jaar, fiscaal aftrekbaar
• Mogelijkheid tot het realiseren van een extra dakopbouw
• Mogelijkheid om de inpandige garage te verbouwen tot een B&B

Wonen op IJburg
IJburg is een stadswijk in Amsterdam Oost gelegen aan het IJmeer en naast het groene Diemerpark. Het is een waterrijke, rustige, nette en inspirerende omgeving. Door het omliggende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. Met de boot vaar je binnen 30 minuten naar Muiden, Pampus of de Amsterdamse grachten. Een ideale locatie om te wonen met het centrum van Amsterdam op een kleine 15 minuten afstand via tram 26 en de snelwegen A1, A9 en A10 op enkele minuten. Het is een prachtig alternatief voor mensen die ruim, stads en buiten willen wonen, maar toch ook verbonden willen blijven met het centrum van Amsterdam.

Een korte opsomming wat IJburg allemaal biedt
• Basisscholen, tandarts, huisarts, apotheek, dependance OLVG, speeltuin, sporthal en kerk liggen om de hoek.
• Albert Heijn, Deen, Vomar, Hema, stranden, jachthaven met o.a. veerdienst naar Pampus, andere speeltuinen en diverse winkels liggen allen op loopafstand. Op zaterdag is er een lokale markt.
• Er zijn meer dan 25 horecagelegenheden op IJburg met voor ieder wat wils waaronder Haas & Popi, Bloem, Il Sogno, Dok 48, Espressofabriek, Lighthouse, Sunny Side, IJscuypje, N.A.P., MChi, Vrijburcht en Kitchen of Happiness KOH.
• Verspreid over de eilanden en in het Diemerpark zijn veldsportlocaties aangelegd voor voetbal, tennis en hockey. Er is een watersportvereniging, surfschool, diverse sportscholen en een grote sporthal.
• Er is een middelbare school voor VMBO, HAVO en VWO.
• IJburg ligt direct aan de A10, afslag S114, zodat Schiphol, het Gooi, Utrecht en Den Haag goed bereikbaar zijn per auto.
• Tramlijn 26 brengt u in circa 15 minuten van IJburg naar het Centraal Station en bus 66 rijdt in circa 15 minuten naar station Amsterdam-Arena voor een bezoek aan het Ziggo Dome, de Johan Cruyff Arena of de Pathé Bioscoop.
• Prachtige fietsroutes naar Muiden (via het Diemerpark en ‘schapendijk’ met o.a. het Muiderslot en afvaart naar Pampus), Waterland en Weesp voor de rustzoeker.
• Vele recreatiemogelijkheden in het uitgestrekte Diemerpark en de Diemer Vijfhoek.
• Vanaf 1 mei jl. is het strand op Blijburg weer open .

English text:

Beautiful split-level house with lots of ambiance and a fantastic roof terrace for sale including a truly breathtaking view over the IJmeer. This corner house is situated on a dike. Because of the location of this corner house, the sun revolves around the house all day and in this way enhances the holiday feeling of this dream place in a natural way.

With a living space of almost 155 m² and four good-sized bedrooms, this property is perfect for a family with children in search of a safe and quiet place to live. The property is located on a dike, with a pedestrian promenade along the front side of the house where children can play safely. In addition, the nearby park has a playground and soccer field, both great for children or to walk your dog. There is a spectacular view of the IJmeer and the characteristic houseboats over the water to be had from the adjacent jetty, from the roof terrace as well as from inside the house. This view is a like a dynamic work of art, morphing with the seasons, changing every day. Directly in front of the house is a public jetty, ideal for swimming or mooring your own boat. The seller also offers the option to purchase a sailboat, in addition to the sale of this house.

This corner house also has a garage for two cars with an electric roller door. The entrance to both the garages and the front door are on a dead end street. The location on this dead end street offers great convenience, here you can wash the car.
The house stands on the Steigereiland in relation to the center at the beginning of IJburg. This neighborhood full of children is a popular place to live among Amsterdam residents who want to buy a house, partly due to the wide variety of beautiful architectural houses and the high-quality urban design of this neighborhood.

About the area in short: Diemerpark is nearby and you can literally swim in the summer in wonderful natural water. In addition to swimming, many water sports are practiced, including supping, surfing, sailing and water skiing. All daily facilities, such as supermarkets and schools, are also available on IJburg to live comfortably. City center can be reached by tram or by bike.

The layout

Ground floor: side entrance with spacious hall; toilet; internal door to garage / storage; split level with internal staircase to landing with elderberry; kitchen diner with luxury kitchen line, plenty of cupboard space, a cooking island, high ceiling of 4.75 m, large panoramic window with electric curtain and extra access door to the dike for a delicious cup of coffee in the morning sun, musing towards the horizon.

First floor: pleasant spacious living room of 40m² with study corner, an extra large side window and also from the living room a beautiful view over the water through the panoramic window of the lower kitchen diner.

Second floor: long landing; chic bathroom with walk-in shower, washbasin, Belgian stone floor and underfloor heating and concrete-look plastered walls; storage room with washing machine and dryer; four good bedrooms, 1 with extendable stairs to roof terrace. The master bedroom is situated on the dike side with the beautiful views of the lake. In the bedroom there is a bathtub on an elevation of old ship's boards where you can enjoy the relaxing view of the water while lying down.

The roof terrace
From one of the bedrooms there is access via a folding staircase to a beautifully laid out maintenance-friendly roof terrace of approximately 70 m². Here you can chill, lounge and enjoy the beautiful view over the IJmeer for hours. Long summer evenings will never be the same! The beautifully landscaped roof garden has a spacious lounge area, dining area, corten steel planters, LED garden lighting and is partly covered with sedum. The roof terrace is of course equipped with water and electricity.

Particularities
• Corner house with many large windows and lots of light
• Located on a car-free dike (on the south-south-east with sun from early in the morning until early in the evening).
• Wide view over the IJmeer, including fortress island Pampus and Vuurtoreneiland
• Luxury kitchen diner with extra high ceiling of 4.75 m and panoramic window
• Cast floor in entrance, kitchen, living room and almost the entire 2nd floor
• Property delivered to current residents in September 2010
• Well insulated, so nice and cool in the summer
• Heating and hot water via district heating
• Underfloor heating in living room, kitchen and bathroom
• Water descaler present
• Energy label A
• Fiber optic connection present
• Annual lease payments, ground rent per half year € 3,646, tax deductible
• Possibility of realizing an additional roof structure
• Possibility to convert the indoor garage into a B&B

Living on IJburg
IJburg is a city district in Amsterdam East located on the IJmeer and next to the green Diemerpark. It is a water-rich, peaceful, tidy and inspiring environment. Because of the surrounding water and the navigable canals, IJburg has a maritime impact with the harbor and its water sports club as the center. With the boat you can sail to Muiden, Pampus or the Amsterdam canals within 30 minutes. An ideal location to live with the center of Amsterdam just under 15 minutes away via tram 26 and the A1, A9 and A10 motorways in a few minutes. It is a wonderful alternative for people who want to live in a spacious, urban and outdoor environment, but also want to stay connected to the center of Amsterdam.

A short summary of what IJburg offers
• Primary schools, dentist, doctor, pharmacy, OLVG dependance, playground, sports hall and church are around the corner.
• Albert Heijn, Deen, Vomar, Hema, beaches, marina with ferry service to Pampus, other playgrounds and various shops are all within walking distance. There is a local market on Saturdays.
• There are more than 25 restaurants in IJburg with something for everyone including Haas & Popi, Bloem, Il Sogno, Dok 48, Espressofabriek, Lighthouse, Sunny Side, IJscuypje, N.A.P., MChi, Vrijburcht and Kitchen of Happiness KOH.
• Field sports locations have been laid out for football, tennis and hockey throughout the islands and in Diemerpark. There is a water sports club, surf school, various gyms and a large sports hall.
• There is a secondary school for VMBO, HAVO and VWO.
• IJburg is located directly on the A10, exit S114, so that Schiphol, the Gooi, Utrecht and The Hague are easily accessible by car.
• Tram line 26 will take you from IJburg to Central Station in approximately 15 minutes and bus 66 will take you to Amsterdam-Arena station in approximately 15 minutes to visit the Ziggo Dome, the Johan Cruyff Arena or the Pathé Cinema.
• Beautiful cycling routes to Muiden (via the Diemerpark and ‘schapendijk’ including the Muiderslot and sailing to Pampus), Waterland and Weesp for those looking for tranquility.
• Many recreational opportunities in the vast Diemerpark and the Diemer Pentagon.
• The beach on Blijburg is open again since 1st of May.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 869.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning hoekwoning
Permanente bewoning ja
Kenmerk dijkwoning
Bouwjaar 2010
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak plat dak
Materiaal van dak bitumineuze dakbedekking
Locatie
Adres Galjootstraat 141
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging aan wateraan rustige wegin woonwijkvrij uitzichtaan vaarwater
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 155 m²
Overige inpandige ruimte 33 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 76 m²
Inhoud 738 m³
Perceeloppervlakte 86 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 6 (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Voorzieningen mechanische ventilatietv kabel
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 13-08-2029 0:00
Isolatie dakisolatiemuurisolatievloerisolatiedubbel glas
Buitenruimte
Tuin zonneterras
Hoofdtuin zonneterras
Hoofdtuin positie zuid
Hoofdtuin diepte 14 meter
Hoofdtuin breedte 5.4 meter
Bergruimte
Schuur/berging inpandig
Voorzieningen voorzien van elektravoorzien van watermet vliering
Aantal schuren 1
Parkeergelegenheid
Garage inpandig
Aantal garages 1
Garage capaciteit 2
Lengte 514
Breedte 560
Oppervlakte 29
Faciliteiten voorzien van elektramet elektrische deur
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.