1920xauto_772fbc8b-74c5-46b5-97c8-a0b999422a83

Winkelruimte huren, verhuren, kopen, verkopen

Winkelruimte huren, verhuren, kopen, verkopen

Als het om een winkelruimte gaat, hebben onze bedrijfsmakelaars heel veel kennis en ervaring.

Het huren, verhuren, kopen of verkopen van een winkelruimte vergt veel specifieke kennis en ervaring. Onze bedrijfsmakelaars kennen alle locaties met winkelruimten in Noord-Holland en beschikken over de juiste juridische kennis (regelgeving).

Onze bedrijfsmakelaardij maakt deel uit van Dynamis. Dit is een landelijk opererende organisatie die regelmatig onderzoek doet naar de markt van winkelruimten. Samen met de 40 kantoren binnen Dynamis zijn wij de grootste bedrijfsmakelaardij op het gebied van winkelruimtes in Nederland.

Uw belang en onze kennis en ervaring

Wat zijn de pluspunten waarop u kunt rekenen als u via ons een winkelruimte wilt kopen, verkopen, huren of verhuren.

  • Als onderdeel van de Dynamis Makelaarsgroep meer kennis door regelmatig onderzoek naar de markt voor winkelruimten;
  • Met 5 kantoren in Noord-Holland gedegen kennis van de wet- en regelgeving, die geldt voor winkelruimtes in Amsterdam, Zaandam, Krommenie, Alkmaar en Heerhugowaard;
  • Door de samenwerking met 40 makelaarskantoren binnen de Dynamis Makelaarsgroep kennis van de vraag naar en het aanbod van winkelpanden in heel Nederland;
  • Volgens Property.nl en Vastgoedmarkt al jaren de nummer één in bedrijfs onroerend goed.
  • Lid NVM en Funda in Business;
  • Geregistreerd bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs en het RICS
  • Gecertificeerde taxateurs onder andere gespecialiseerd in de waardering van winkelpanden. Kennis die van belang is voor het bepalen van de juiste marktwaarde van een winkelruimte.
  • Door de kennis van waarderingen en veel research gedegen advies voor (particuliere) beleggers over haalbare rendementen bij de aankoop of verhuur van een winkelruimte.
  • Gespecialiseerde afdeling vastgoedbeheer biedt voor uw winkelruimte ook de mogelijkheden vanduurzaam en technisch, commercieel en administratief beheer;
  • Verzekeringsadviseurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfsverzekeringen en het maken van risico inventarisaties voor een waterdicht verzekeringsplan.

Wilt u een afspraak maken voor het huren, verhuren, kopen of verkopen van een winkelruimte? Neem dan direct contact op met een van onze vestigingen.

Wet- en regelgeving voor winkelruimtes

De markt voor winkelpanden onderscheidt zich van andere bedrijfsruimtes door de specifieke wet- en regelgeving. De overeenkomsten tussen huurder en verhuurder of koper en verkoper dienen daarom aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Het is dus verstandig een bedrijfsmakelaar in te schakelen die voldoende kennis heeft van winkelruimtes. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over de juiste juridische kennis en zijn thuis in de wet- en regelgeving die ter plaatse geldt. Daarnaast zijn onze bedrijfsmakelaars getrainde onderhandelaars en beschikken zij over een ruime ervaring op het gebied van winkelruimtes.

Gaat u een winkelruimte huren, verhuren, kopen of verkopen? Neem dan contact op met onze bedrijfsmakelaardij.

Ontwikkelingen op de markt van winkelruimtes

De markt voor een winkelruimte is de afgelopen periode fors in beweging. Er is sprake van veel verschuivingen en herverdeling van het aantal vierkante meters. Nieuwe en bestaande retail organisaties komen met nieuwe formules of breiden hun vestigingen uit. Detaillisten zorgen voor een verfrissend winkelaanbod dat beter aansluit op de behoefte van de consument.

Een van de conclusies die in het Dynamis onderzoeksrapport Sprekende Cijfers Winkelruimten 2017 naar voren komt, is dat in zijn algemeenheid gesteld kan worden dat het niet slecht gaat met de winkelmarkt. De crisis en de ontwikkelingen rond internet winkelen hebben gewerkt als een katalysator voor de herijking van het winkellandschap.

Onze bedrijfsmakelaardij doet in samenwerking met de 40 andere Dynamis leden ook doorlopend onderzoek naar de markt voor bedrijfsruimtes, kantoren en woningen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over een winkelruimte? Neem dan contact op met onze makelaars.

Samenwerking met vakgroep Winkels

Onze bedrijfsmakelaardij maakt deel uit van de Vakgroep Winkels. Wij kunnen daarom gespecialiseerde diensten aanbieden op het gebied huurprijsherziening, taxaties, expansie- en contractmanagement van een winkelruimte. Neem voor informatie contact op met een van onze vestigingen.

Lees hier de hele rapportage over de winkelmarkt in 2017.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.