mr. Leonie Evers RM RT

mr. Leonie Evers RM RT

Registermakelaar/taxateur O.G.

Over mij

Sinds 2005 werk ik als makelaar in Amsterdam. Met een uitstapje naar Utrecht tussendoor, werk ik sinds 2009 als RMT’er in de Amsterdamse makelaardij en sinds medio 2018 bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs. In al die jaren heb ik naast particuliere verkoop en aankoop, vooral ook veel voor grote opdrachtgevers verkocht zoals ASR, Stedenfonds en de Alliantie. Omdat mijn voormalige werkgever ook actief was in de bedrijfsonroerend goed ben ik voor Alliantie en andere particuliere opdrachtgevers ook BOG gaan verhuren, en heb ik in 2013 van de gelegenheid gebruik gemaakt om ‘van MKB naar BV’ te gaan, ofwel ook RT makelaar bedrijfsonroerend goed te worden. Hoewel de hoofdmoot van mijn werk het verkopen van woningen is, wat ik ook graag zo houd omdat ik dat nog steeds heel erg leuk vind om te doen, vind ik het ook fijn om de diversiteit in werkzaamheden te hebben.

Juist die afwisseling van particuliere cliënten, grote opdrachtgevers, verkopen, aankopen, maar ook winkels en kantoorruimten verhuren, spreekt mij aan. Verschillende werkgebieden, maar met de gemeenschappelijke noemer, namelijk het mensen helpen aan een nieuw huis, nieuwe werkruimte, een nieuw begin op een nieuwe plek. En voor verkopers en verhuurders om hen te ontzorgen door hen en het gehele verkoop/verhuurproces goed te begeleiden zodat het allemaal zo soepel als mogelijk verloopt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn en tennis en golf ik vaak. Verder zijn skivakanties favoriet, liefst 2x per jaar, en in de zomer naar de Provence. Thuis gaan we met mooi weer graag varen, en zijn we geregeld te vinden in ons bootje op de Loosdrechtse plassen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie