Eelco Bakker RT

Eelco Bakker RT

Register taxateur bedrijfsmatig vastgoed (Grootzakelijk) en WOZ

Over mij

Mijn naam is Eelco Bakker en ik werk als Register Taxateur bij KRK. Mijn werkzaamheden zijn gericht op het taxeren van commercieel vastgoed en dat in de breedste zin van het woord. Tijdens de ochtendkoffie op het kantoor in Zaandam bestudeer ik mijn taxatieopdracht van de dag. Vervolgens stap ik in de auto en rijd ik naar mijn bestemming gelegen binnen de provinciegrenzen van de provincie Noord-Holland. Mijn taxatieopdracht ziet er elke dag anders uit.

Zo loop ik op maandag door een kantoorpand in Amsterdam, dinsdag sta ik in een pittoresk winkelpandje in Schagen, ik bezichtig woensdag een bouwkavel langs de snelweg waar een duurzaam pand gerealiseerd gaat worden, donderdag inspecteer ik een restaurant in Alkmaar en vrijdag bekijk ik een bedrijfshal in Amstelveen.  Na afloop van de beoordeling op locatie is het van belang om mijn visie in een taxatierapport op te stellen. Met mijn marktkennis, oog voor detail en vakinhoudelijke expertise lever is een duidelijk taxatierapport. Hierin staat niet alleen een onderbouwde marktwaarde van het object vermeld, maar tevens beschrijf ik wat de toegevoegde en/of beperkende waarde van het getaxeerde is.

De diversiteit van het vak, panden en de klanten maken het werk interessant en uitdagend. Dagelijks ga ik dan ook met veel plezier aan het werk. Bel gerust voor informatie over een of kom langs voor een kopje koffie in Zaandam. Tot de volgende keer.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie