Wonen in Noord-Holland

Wat maakt het wonen in Noord-Holland zo aantrekkelijk?

Wat maakt het wonen in Noord-Holland zo aantrekkelijk?

Wonen in Noord-Holland

Wonen in Noord-Holland

Wat maakt het wonen in Noord-Holland zo aantrekkelijk?

De levendigheid, (buiten)activiteit en een prachtige natuur gaat hand in hand samen in deze veelzijdige provincie met volop werkgelegenheid. Of u nou op zoek bent naar een woning in een bosrijke omgeving, een heerlijk huis dichtbij de kust of juist wilt wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Noord-Holland biedt ontzettend veel woonvariatie. Meer weten over wat wonen in Noord-Holland zo aantrekkelijk maakt? Lees dan verder.

Wonen in Noord-Holland

Wonen in Amsterdam e.o.

Veelzijdig, bruisend en ondernemend. Iedereen kent de wereldstad Amsterdam. Maar hoe is het om daar te wonen? Amsterdam is verrassend groen en heeft woningtypes voor iedereen. Van jong tot oud. Van student tot gezin. Elke dag is er wat nieuws te ontdekken in deze dynamische stad en elk stadsdeel heeft een rijke historie. Onze makelaars kennen de stad van binnen en buiten en vertellen u graag meer over het wonen in de diverse stadsdelen.

Wonen in Noord-Holland

Wonen in de Zaandam

In de Zaanstreek is het heerlijk ruimtelijk wonen en leven. De herkenbare authentieke Zaanse huisjes zijn afgewisseld met nieuwbouw. En of je nu groen en dorps wilt wonen of juist stads met veel voorzieningen: in deze omgeving kun je werkelijk alle kanten op. De Zaanstreek bestaat uit Zaanstad, Wormerland en Oostzaan en is rijk aan historie, karakter, water en natuur. Wordt u binnenkort ook een Zaankanter?

Wonen in Noord-Holland

Wonen in Alkmaar e.o.

Midden in de provincie Noord-Holland ligt de prachtige kaasstad Alkmaar. Uiteraard beroemd door de wekelijkse eeuwenoude kaasmarkt, maar tevens net zo bekend om zijn hofjes, mooie grachten en het uitgebreide winkelaanbod in de binnenstad. Alkmaar is de derde stad van Noord-Holland, gebaseerd op inwoneraantal en is nog steeds volop in ontwikkeling. Duurzaamheid staat centraal in de plannen van de gemeente en dat maakt het wonen in deze omgeving extra aantrekkelijk.

Wonen in Noord-Holland

Wonen in Heerhugowaard e.o.

Heerhugowaard ligt dichtbij Alkmaar maar hoort historisch gezien niet bij Kennemerland maar bij West-Friesland in Noord-Holland. De realisatie van Stad van de Zon, Europa’s eerste energieneutrale wijk, bewijst dat gemeente Heerhugowaard vooruitstrevend is. Wonen in deze stad is prettig en ontspannen. Geniet bijvoorbeeld van het gevarieerde parkbos de Waarderhout of het stadsstrand aan het Meer van Luna.

Wonen in Noord-Holland

Wonen in Krommenie, Wormerveer en Assendelft

Wonen in de omgeving van deze driehoek, Krommenie, Assendelft en Wormerveer, is dorps, groen en vlakbij steden als Zaandam en Amsterdam. De dorpen zijn onderdeel van de gemeente Zaanstad en hebben een idyllische ligging. Met prachtige weidse uitzichten, veel natuur zoals Het Zwet, Wormer- en Jisperveld en bijzondere historische bezienswaardigheden. Assendelft heeft de langste dorpsstraat (7,2 km) van Nederland en Wormerveer heeft de kortste Stationsstraat van Nederland (75 m). Krommenie was in de Gouden Eeuw hét centrum van de zeildoekweverij wereldwijd. Wormerveer is bekend van zijn onder andere oliepersende windmolens. Tussen de dorpen ligt het treinstation Krommenie-Assendelft en heeft een rechtstreekse verbinding met de hoofdstad. Kortom; het is erg fijn wonen hier!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie