Jouw huis verkopen in Alkmaar

Jouw huis verkopen in Alkmaar

Huis verkopen in Alkmaar - TEST

Al het gemak bij KRK Alkmaar

U wilt graag uw huis verkopen in Alkmaar. Dan moet u bij KRK Makelaars zijn. Wij zijn één van de grootste kantoren van de regio en al 100 jaar actief. Dat unieke netwerk zetten wij voor u in. Van het kleinste appartement midden in het centrum op de Oudegracht tot een luxe villa of boerderij in Oudorp of Stompetoren, wij van KRK verkopen het. Vol passie gaan we voor u aan de slag.

Wij kennen de koper

Al meer dan 100 jaar ervaring

Persoonlijk contact

Dit mag u van ons verwachten

Waardebepaling

 • inspectie van uw huis: bouwkundige staat en afwerking
 • analyse bestemmingsplannen
 • analyse actuele woningmarkt
 • analyse verkoopprijs woningen bij u in de buurt

Strategie en marketing

 • bepalen van onderscheidende eigenschappen woning
 • bepalen doelgroep
 • samenstellen marketingpakket: Funda presentatie, social media, advertentie

Woningpresentatie

 • verkoopstyling en advies door stylist
 • woningfotografie door professionele fotograaf
 • woningvideo
 • virtuele tour en 3D woningfotografie
 • drone en hoogtefotografie
 • 3D plattegronden

Bezichtigingen

 • coördinatie en begeleiding bezichtigingen
 • voortgang bespreken met u als verkoper

Onderhandeling en afhandeling

 • onderhandeling door professionele NVM makelaar
 • opstellen koopovereenkomst
 • begeleiding bij notaris
Huis verkopen in Alkmaar - TEST

Huis verkopen in Alkmaar 

U wilt graag uw huis verkopen in Alkmaar. Wonen in de regio Alkmaar is erg populair. Doordat de vraag groter is dan het aanbod lijkt de verkoop van uw huis een gemakkelijke opgave. Maar krijgt u in een oververhitte markt wel de hoogste prijs voor uw huis? En hoe zorgt u voor een soepele en juridisch waterdichte afhandeling?

Uw huis verkopen is een spannende tijd. Onze makelaars snappen dat. Daarom krijgt u van ons oprechte aandacht en eerlijk antwoord.

Als makelaar met een jarenlange ervaring in de verkoop van huizen in Alkmaar kennen we de regio op ons duimpje. Met ons grote netwerk, vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van Dynamis, vinden wij voor u de koper. Hiermee zijn wij een van de grootste spelers op het gebied van wonen.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor aan de Kanaalkade zijn onze makelaars en adviseurs werkzaam in Alkmaar en de omliggende regio. Jan de Jager heet u van harte welkom op ons kantoor:

Huis verkopen in Alkmaar - TEST

Prijzen

Uw huis hangt straks in de mooiste etalage van Alkmaar. Aan de drukke en gezellige Kanaalkade, pal aan de Alkmaarse Paardenmarkt. Maar ook zorgen wij voor een optimale, stijlvolle en moderne presentatie op Funda. U krijgt van ons kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis. Zo maakt u kennis met onze werkwijze en mogelijkheden. Wij hanteren een scherp en concurrerend makelaarstarief voor de verkoop van uw huis. Omdat bij ieder huis een eigen aanpak past krijgt u van ons een prijs op maat. Afgestemd op uw wensen.

Tevreden klanten uit Alkmaar

Klanttevredenheid
Verdronkenoord 107 D

Hele fijne begeleiding, goede en snelle communicatie op alle fronten en stuk voor stuk vriendelijke medewerkers. Hartelijk dank!!

10 10 1
Geschreven op
Kanaalkade 115

Heel fijn contact. Goede feedback na elke bezichtiging. Betrouwbaar en reeel! .

10 10 1
Geschreven op
Ruiterweg 38 D

Makelaar J.de Jager van K.R.K.blinkt uit door zijn inzicht, tact en snelle handelen.Wij hadden een bijzonder prettig contact en kunnen hem een ieder aanraden.

10 10 1
Geschreven op
Oterlekerweg 4

Er was een goed contact met de makelaar. De begeleiding was prima.Ook de informatie en begeleiding van de medewerkers op het kantoor was prettig.

9,0 10 1
Geschreven op
Muiderwaard 74

Vanaf het eerste contact was er een klik met deze makelaar: een duidelijk verhaal en een reeel beeld van de markt. Het hele verkoopproces is keurig begeleid met op de juiste momenten een update van de stand van zaken. Ook toen deze persoon ziek was is de begeleiding probleemloos overgenomen door zijn collega’s, zonder enige stagnatie. Ik heb mij bij dit kantoor nooit ‘een van velen’ gevoeld: de persoonlijke benadering is voor mij zeer belangrijk en KRK weet dit op

10 10 1
Geschreven op
Oterlekerweg 22 C

Wij zijn bij de koop van onze huidige woning met KRK in contact gekomen. Sinds dien hebben wij hier zeer tevreden verzekeringen afgesloten, hypotheek afgesloten en daarom ook de woning laten verkopen. Het personeel van KRK is deskundig, heeft kennis van zaken en een juist beargumenteerd advies. Wij zijn zeer tevreden en kunnen alle benoemde diensten naar ervaring aanraden!

10 10 1
Geschreven op
Willem de Zwijgerlaan 262

Deze makelaar is deskundig, vriendelijk en attent . Duidelijk op de hoofdlijnen en scherp op de details. Prettig contact, ik ben erg tevreden.

8,0 10 1
Geschreven op
Doelenstraat 68

Meer dan genoeg informatie gehad. Ben tevreden over de verkoop. Heb geen verstand van de makelaardij dus inhoudelijk is het moeilijk te oordelen

10 10 1
Geschreven op
Arklaan 4

Ze hebben ons eerst begeleid bij de aankoop van ons nieuwe huis en daarna de verkoop van ons huis ter hand genomen. Zeer plezierig contact en uitstekende begeleiding!

10 10 1
Geschreven op
Scheepsjagerstraat 5

Uitstekende begeleiding. Goede communicatie. Ook vanuit het kantoor prima begeleiding. Alles goed verzorgd. We zijn zeer tevreden en kunnen deze makelaar zeker aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.8 10 1 3907

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie