Jouw huis verkopen in regio Alkmaar e.o.

Jouw huis verkopen in regio Alkmaar e.o.

Wij kennen de kopers in Alkmaar

Al meer dan 100 jaar ervaring

Persoonlijk contact

Huis verkopen in Alkmaar  - TEST

De huizenmarkt in regio Alkmaar

U wilt graag uw huis verkopen in Alkmaar. Dan moet u bij KRK Makelaars zijn. Wij zijn één van de grootste kantoren van de regio en al 100 jaar actief. Dat unieke netwerk zetten wij voor u in. Van het kleinste appartement midden in het centrum op de Oudegracht tot een luxe villa of boerderij in Oudorp of Stompetoren, wij van KRK verkopen het. Vol passie gaan we voor u aan de slag.

Huis verkopen in Alkmaar  - TEST

Waarom KRK?

U wilt graag uw huis verkopen in Alkmaar. Wonen in de regio Alkmaar is erg populair. Doordat de vraag groter is dan het aanbod lijkt de verkoop van uw huis een gemakkelijke opgave. Maar krijgt u in een oververhitte markt wel de hoogste prijs voor uw huis? En hoe zorgt u voor een soepele en juridisch waterdichte afhandeling?

Uw huis verkopen is een spannende tijd. Onze makelaars snappen dat. Daarom krijgt u van ons oprechte aandacht en eerlijk antwoord.

Als makelaar met een jarenlange ervaring in de verkoop van huizen in Alkmaar kennen we de regio op ons duimpje. Met ons grote netwerk, vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van Dynamis, vinden wij voor u de koper. Hiermee zijn wij een van de grootste spelers op het gebied van wonen.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor aan de Kanaalkade zijn onze makelaars en adviseurs werkzaam in Alkmaar en de omliggende regio. Jan de Jager heet u van harte welkom op ons kantoor:

Huis verkopen in Alkmaar  - TEST

Specialist in regio Alkmaar

Uw huis hangt straks in de mooiste etalage van Alkmaar. Aan de drukke en gezellige Kanaalkade, pal aan de Alkmaarse Paardenmarkt. Maar ook zorgen wij voor een optimale, stijlvolle en moderne presentatie op Funda. U krijgt van ons kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis. Zo maakt u kennis met onze werkwijze en mogelijkheden. Wij hanteren een scherp en concurrerend makelaarstarief voor de verkoop van uw huis. Omdat bij ieder huis een eigen aanpak past krijgt u van ons een prijs op maat. Afgestemd op uw wensen.

Hulp bij het vinden of verkopen van uw woning in Alkmaar

Onze makelaars in Alkmaar helpen u graag met al uw vragen. We snappen dat de woningmarkt overweldigend kan overkomen. Wij helpen u graag om een weg te vinden in deze markt. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie