Huis kopen in Amsterdam

Huis kopen in Amsterdam

Een huis kopen in Amsterdam met Kuijs Reinder Kakes als aankoopmakelaar

Het hoofd koel houden op de oververhitte Amsterdamse woningmarkt?

Een huis kopen in Amsterdam is geen gemakkelijke opgave. Er is meer vraag dan aanbod. Het tekort aan woningen heeft geleid tot enorme prijsstijgingen. Overbieden op de vraagprijs van een woning is eerder een regel dan uitzondering. Daarnaast komen er veel complexe zaken op u af. Bijvoorbeeld op bouwkundig, financieel en juridisch gebied.

Wat is de reële prijs en welk bod maakt een goede kans?


Steeds meer kopers signaleren deze problemen en nemen een aankoopmakelaar in de arm.
Een verstandige keuze. Onze aankoopmakelaars in Amsterdam hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van woningzoekenden bij de aankoop van vastgoed. Als NVM aankoopmakelaars bieden wij een full-service aankoopbegeleiding. Dit houdt in dat wij u in het gehele proces kunnen begeleiden. Van het selecteren van woningen die aan uw eisen voldoen tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht.Waarom Kuijs Reinder Kakes inschakelen als aankoopmakelaar?


-Door ons grote netwerk, als onderdeel van Dynamis, bent u als eerste op de hoogte van woningen die op de markt verschijnen.
-Wij handelen uitsluitend in uw belang. Onze missie is om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden, voor de best mogelijke voorwaarden.
-Het klinkt cliché maar onze aankoopmakelaars zijn gespecialiseerd en betrouwbaar. Onze kennis, netwerk en service onderscheid ons van de rest.
-Als aankoopmakelaars hebben al vele woningen in Amsterdam succesvol aangekocht.
-Van onze vestiging in Amsterdam-Centrum begeleiden wij u in elk stadsdeel van de stad.

Hoe gaat dit in zijn werk?


Het begint bij een vrijblijvende kennismaking. Hier maakt u kennis met onze werkwijze en bespreken wij uw woonwensen. Als u besluit om Kuijs Reinder Kakes als aankoopmakelaar in te schakelen gaan wij voor u op zoek naar een geschikte woning. De aankoop van een woning is maatwerk. Onze dienstverlening is daarom volledig toegespitst op uw wensen. U geeft zelf aan welke werkzaamheden wij als aankoopmakelaar voor u kunnen verrichten of waar u in het traject advies nodig heeft.

Hoe ziet een aankooptraject er uit?


-Intake met de aankoopmakelaar: inventariseren van woonwensen en budget.
-Selectie van aanbod op basis van uw budget en woonwensen.
-Begeleiding bij bezichtigingen.
-Beoordeling van woning: staat van onderhoud, bouwkundige staat, juridische aspecten, bestemmingsplannen. Uitvoeren van een bouwkundige keuring.
-Onderhandeling voeren voor u als koper.
-Advies en begeleiding op juridisch vlak. Bijvoorbeeld bij de koopakte en keuze van een notaris.
-Financieel advies op het gebied van hypotheek en verzekeringen.
-Professionele inspectie voor eigendomsoverdracht.

Laat ons weten wat uw woonwensen zijn. Plan een vrijblijvende kennismaking met een van onze aankoopmakelaars in Amsterdam.
Neem contact met ons op via 020 626 5361 / amsterdam@krk.nl of het onderstaande formulier.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.