Harmonieus baden & ontspannen

Harmonieus baden in uw luxe badkamer of ontspannen in uw home-spa? Sinds 1959 is Sjartec de leverancier van exclusieve, design badkamers, tegels en wellness ruimtes. Onze interieurarchitecten realiseren de mooiste en modernste design badkamers, home spa’s, maatwerk sauna’s zwembaden en jacuzzi’s voorzien van luxueus sanitair en een strakke afwerking. Aan elk detail wordt gedacht. Dat alles uiteraard helemaal in de juiste stijl en afgestemd naar uw wensen.

Kiest u voor een design badkamer of wellness ruimte van Sjartec, dan haalt u maatwerk in huis waar u zich goed bij voelt. Bij Sjartec vindt u de meest luxe en exclusieve sanitair merken en producten. Van het iconische vrijstaande bad van Agape, marmeren wandtegels in Hongaarse punt van Salvatori tot betonnen wastafels met retro-invloeden uit de 20ste eeuw van Kast Concrete Basins.

De interieurarchitecten van Sjartec nemen graag alle tijd met u en zijn altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droom badkamer of wellness ruimte te maken.

Contactgegevens:
SJARTEC
Flevoweg 2
2318 BZ Leiden
T: 071 - 56 59 000
E: mail@sjartec.nl
https://www.sjartec.nl/