Pand verkopen in Noord-Holland
Volgens het onafhankelijk vastgoedvakblad is PropertyNL Kuijs Reinder Kakes al meerdere jaren een van de grootste spelers in commercieel vastgoed in haar werkgebied: Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Door onze schaalgrootte en diversiteit aan projecten kunnen wij u uitstekend adviseren en helpen uw pand te verkopen in Noord-Holland. Daarbij maakt u bij ons de meeste verkoop- en verhuurkans: ons kruispunt van vraag en aanbod is tenslotte het grootste! Wilt u meer weten over pand verkopen? Neem contact op met een van onze bedrijfsmakelaars.

Begeleiding bij verkoop

Voor de verhuur of verkoop van bedrijfsruimten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben immers ruime ervaring of het nu gaat om een kantoorpand, bedrijfshal, winkelpand of ander bedrijfsmatig onroerend goed, zoals bouwgrond.

Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een duidelijke en gestructureerde aanpak. Onderscheidend breed en sterk is ons netwerk, de vele contacten met allerlei gebruikers en onze vakkennis, welke resulteert in onze nummer 1 marktpositie in ons werkgebeid.

Uiteraard vertegenwoordigen wij uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en bespreken alles met u. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er voor u tot en met de begeleiding van een correcte oplevering.

Kuijs Reinder Kakes treed op voor diverse soorten opdrachtgevers; bedrijven, winkelketens, instellingen, particulieren, corporaties en (semi-)overheden. Neem contact op met een van onze bedrijfsmakelaars, en wij helpen u graag verder.

Bekijk hier tevens ons zakelijke aanbod.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.