Verzekeringsadvies op maat

Financieel Advies

Verzekeringsadvies op maat

Verzekeringsadvies op maat

Persoonlijk maatwerk geeft u meer zekerheid op het gebied van verzekeringen.

Een verzekeringspakket is persoonlijk en hangt van diverse factoren af. Dat vraagt om een persoonlijke risico inventarisatie en een gedegen advies. Dan pas bent u zorgeloos verzekerd. Wij zorgen dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week direct geholpen wordt. Verzekerd zijn is niet alleen een kwestie van de scherpste verzekeringspremie, maar ook duidelijkheid over de kleine lettertjes. Wij houden van duidelijkheid en zoeken samen met u naar het beste pakket!


Sinds 1965

KRK verzekeren bestaat sinds 1965 en verzorgt inmiddels de assurantiebelangen van ruim 10.000 relaties.

Wij doen dit met een professioneel en enthousiast team van commerciele binnendienst medewerkers, assurantieadviseurs in de buitendienst en financiële planning- en hypotheekadviseurs.


100% Onafhankelijk

Onze grote kracht is het feit dat we 100% onafhankelijk zijn, wat betekent dat wij zaken kunnen doen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland en zelfs ook buiten Nederland. Door deze onafhankelijkheid zijn wij in staat om u altijd het beste en/of goedkoopste pakket aan te kunnen bieden. Hierdoor verslaan wij de markt.

Ons verzekeringsadvies voor alle particuliere relaties vindt plaats op de gebieden van opstal, inboedel, aansprakelijkheid, auto, pensioen, lijfrente, etc.

Uiteraard adviseren wij vrijblijvend en zonder extra kosten.
Bezoek ook de speciale KRK-Verzekeren site via deze link!

KRK Verzekeren

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.