Duurzaam Vastgoedbeheer in Noord-Holland

KRK Duurzaam Vastgoedbeheer richt zich op de duurzame exploitatie van kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkels(-centra) en ook woningen in Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Krommenie, Heerhugowaard en de rest van Noord-Holland. Tevens bieden wij service voor gebruikers van vastgoed. Kortom vastgoedbeheer in al zijn aspecten.

(Duurzaam) Vastgoedbeheer en verhuur

Een van de activiteiten van Kuijs Reinder Kakes is Vastgoedmanagement en beheer.

Onze operationele taak in de vorm van technisch beheer en financieel beheer betekent in de praktijk dat wij het werk uit handen nemen van de eigenaar van een object. Als het gaat om verhuurd onroerend goed: het verzorgen van de contacten met de huurder, de huurincasso en servicekosten en de technische service. Ook niet-verhuurde objecten beheren wij: bij leegstand, maar ook in het geval van eigenaar/gebruikers, waar wij zorg dragen voor de onderhoudsplanning en het uitvoeren van het onderhoud.

Onze commerciële taken betreffen de advisering over de strategie en de optimalisatie van het rendement van onroerend goed. Vragen als: Betaalt de huurder een marktconforme huur? Welke beslissingen met betrekking tot het object zijn verstandig, mede gezien de ontwikkelingen van en omtrent het object? Ook onderhandelingen over huurverlengingen worden gevoerd door KRK Duurzaam Vastgoedbeheer in goede samenwerking met onze afdelingen Bedrijfsmakelaardij en Taxaties.

Juist onze lokale en regionale kennis en aanwezigheid zijn onderscheidend ten opzichte van veel andere vastgoedmanagementorganisaties, die vaak landelijk en internationaal werken. Hierdoor zijn wij veel meer op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, eventuele ontwikkelingen van huurders en gebiedsontwikkelingen. Daarbij hebben wij betere regionale en lokale contacten en zijn wij sneller ter plaatse bij calamiteiten.

KRK Duurzaam Vastgoedbeheer in Noord-Holland is lid van de Vereniging Vastgoedmanagement Nederland (VGM). Een vereniging waar alle professionele vastgoedmanagementorganisaties lid van zijn.


Uw vastgoed laten beheren door KRK?

KRK Duurzaam Vastgoedbeheer gaat graag in gesprek over uw vastgoed in Noord-Holland. Vraag om een vrijblijvend voorstel.

Bel naar 075-6126419 of mail naar vgm@krk.nl

Calamiteiten

Kuijs Reinder Kakes Duurzaam Vastgoedbeheer is voor u en uw huurders 24/7 bereikbaar voor storingen en calamiteiten. Bel naar 075-6126419.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.