Uw zoektocht start met Cribb -  51380
Bekijk ons aanbod op Cribb
Exclusief aanbod

Uw zoektocht start met Cribb

Bent u woningzoeker en kunt u niet vinden wat u zoekt? Is het aanbod te beperkt of vist u telkens achter het net? Maak dan samen met KRK gebruik van Cribb. Cribb is een nieuw initiatief voor woningzoekers waarbij u samen met ons toegang krijgt tot woningaanbod dat u nergens anders kunt vinden.

Ons kantoor in Heerhugowaard maakt gebruik van dit nieuwe platform en we nodigen u van harte uit om u aan te sluiten.

Meld u aan voor Cribb

Toegankelijk

Gratis en geen kosten als u tussentijds stopt. *

Uniek woningaanbod

Dat u nergens anders vindt.

Nooit zonder woning

Pas verkopen nadat u zelf heeft gekocht.

Cribb

Hoe werkt Cribb?

De meeste woningzoekers willen hetzelfde: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, blijft de doorstroming vertragen. Met Cribb doorbreken we dat. Met Cribb krijgt u exclusief toegang tot de woningen van uw medezoekers. Dit zijn woningen die u nergens anders vindt. Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod voor de markt uit te kunnen bekijken: ook u moet uw eigen huis op Cribb presenteren.

*Vraag onze makelaars naar de prijzen en voorwaarden van Cribb en ons kantoor

Cribb

De begeleiding die u van ons gewend bent

KRK begeleidt u in uw zoektocht op Cribb naar uw nieuwe woning. Ook helpen wij u met de verkoop van uw bestaande woning, zoals u dat van ons gewend bent. Maar het allerbelangrijkste is dat wij ervoor zorgen dat beide processen (kopen en verkopen), zo goed mogelijk op elkaar aansluiten zodat u nooit zonder woning zit. Van het uitbrengen van biedingen, het uitzetten van een verkoopstrategie tot de juridische afwikkeling: KRK ontzorgt u volledig.

Hoeveel is uw woning waard?

Wilt u vandaag al een eerste idee van de waarde van uw woning? Krijg inzicht met onze slimme tool in samenwerking met de NVM. De kenmerken van uw woning worden vergeleken met de demografische en transactionele gegevens uit de landelijke database. Zo krijgt u een actueel, accuraat en transparate indicatie van de waarde.

Bereken zelf de waarde van uw huis

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie