Object
Verkocht

Wijkerstraatweg 55, Velsen-Noord 1951 EB Velsen-Noord

1951 EB Velsen-Noord

Omschrijving

Te koop
Een ruim perceel van ca. 7.151 m2 met ontwikkelingsmogelijkheden, gelegen tussen de Wijkerstraatweg en de Grote Hout- of Koningsweg en Pieter Janszstraat. Op het perceel bevinden zich tevens de St. Josephkerk, wat een rijksmonument is, en de pastoriewoning.

Locatie en bereikbaarheid
Centraal gelegen ten opzichte van rijkswegennet A22 met goede verbinding richting de A9.
Velsen Noord...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Te koop
Een ruim perceel van ca. 7.151 m2 met ontwikkelingsmogelijkheden, gelegen tussen de Wijkerstraatweg en de Grote Hout- of Koningsweg en Pieter Janszstraat. Op het perceel bevinden zich tevens de St. Josephkerk, wat een rijksmonument is, en de pastoriewoning.

Locatie en bereikbaarheid
Centraal gelegen ten opzichte van rijkswegennet A22 met goede verbinding richting de A9.
Velsen Noord ligt tegen Beverwijk aan. Het centrum van Beverwijk bevindt zich op 1,5 kilometer afstand en beschikt over een NS-station.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving.

Kadaster
Gemeente: Velsen
Sectie: B
Nummer: 3255 (gedeeltelijk)
Groot : ca. 7.151 m2

Bestemming
Op grond van het huidige bestemmingsplan geldt het volgende gebruik: Maatschappelijk.

Voor de bestemming (zie bijgesloten de bijlage in deze brochure) en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Velsen Noord, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bijzonderheden
De St. Josephkerk betreft een beschermd monument opgenomen in het register ingevolge artikel 6 van de Monumentenwet 1988.

Bouwjaar
1e bouwfase 1908, 2e bouwfase 1927/1928

Koopsomindicatie
€ 600.000,- k.k.

Kosten koper
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbestclausule
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Voor verdere informatie en verkoopvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie maatschappelijkvastgoed
Bouwjaar 1908
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wijkerstraatweg 55
Plaats Velsen-Noord
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 7931 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.