Object
Verkocht

Radarweg 14, Amsterdam 1042 AA Amsterdam

1042 AA Amsterdam

Omschrijving

Fraaie bedrijfsruimte gelegen aan de Radarweg. Dankzij de centrale ligging in het havengebied van Amsterdam is het gebouw een uitstekende uitvalsbasis voor uw onderneming. Het pand beschikt over een goede verhouding bedrijfsruimte met kantoren en heeft een ruim afgesloten buitenterrein.

OPPERVLAKTEN
Het gebouw is in totaal ca 820 m² b.v.o. groot, als volgt verdeeld:
- bedrijfsruimte begane...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Fraaie bedrijfsruimte gelegen aan de Radarweg. Dankzij de centrale ligging in het havengebied van Amsterdam is het gebouw een uitstekende uitvalsbasis voor uw onderneming. Het pand beschikt over een goede verhouding bedrijfsruimte met kantoren en heeft een ruim afgesloten buitenterrein.

OPPERVLAKTEN
Het gebouw is in totaal ca 820 m² b.v.o. groot, als volgt verdeeld:
- bedrijfsruimte begane grond ca. 400 m² b.v.o.
- kantoorruimte begane grond ca. 160 m² b.v.o.
- mezzanine ca. 100 m² b.v.o.
- kantoorruimte 1e verdieping ca. 160 m² b.v.o.

Het gebouw staat thans op een perceel grond van ca. 4.528 m². De wens van de verkoper is om het perceel te splitsen waardoor een perceel grond ontstaat van ca. 2.245 m². Hiervoor is toestemming van het Havenbedrijf benodigd. Verkoop geschiedt dan ook onder het voorbehoud dat deze splitsing mogelijk wordt gemaakt.

VRAAGPRIJS
€ 725.000,- kosten koper, te vermeerderen met BTW.

BESTEMMING
Het object is gelegen op grond dat door het Havenbedrijf in erfpacht is uitgegeven. Het beoogde gebruik dient voorafgaand getoetst en goedgekeurd te worden door het Havenbedrijf. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is via de ringweg A10 en nabije ligging van de Coentunnel uitstekend per auto te bereiken naar de A5, A10 Noord en A8. Op enkele minuten loopafstand is busstation 'Nieuwe Hemweg' gelegen, alwaar er via buslijn 36 een directe busverbinding is met station Sloterdijk.

PARKEREN
Het gebouw heeft een ruime parkeermogelijkheid door het aanwezige buitenterrein.

KADASTER
Gemeente: Sloten (N.H.)
Sectie: K
Nummer: 2582

ERFPACHT
- Erfpachtcanon: na splitsing van het perceel zal de erfpachtcanon naar schatting circa € 22.735,- per jaar bedragen (prijspeil 1-1-2018);
- Einddatum erfpachtrecht: 31 december 2028;
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 zijn van toepassing.

BIJZONDERHEDEN
- De verkoop is op basis van een overeenkomst van het notariaat Model Ring Amsterdam
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derden rekening van de notaris van 10% van koopsom;
- Het pand is thans verhuurd tot 1 mei 2019;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is".

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Radarweg 14
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2245 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 500 m²
Kantoor oppervlakte 320 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.