Object
Verhuurd

Pretoriusstraat 88, Amsterdam 1092 GL Amsterdam

1092 GL Amsterdam

Omschrijving

Fraaie winkelruimte gelegen in de Transvaalbuurt in Amsterdam-Oost. De Pretoriusstraat ligt op loopafstand van zowel het Oosterpark als het Frankendael Park. De winkelruimte is gelegen in de directe nabijheid van de Linnaeusstraat, Wijttenbachstraat en de Middenweg met een gevarieerd winkelaanbod en gezellig horeca invullingen. Het nieuwe winkelcentrum 'Oostpoort' ligt op ca. 10 minuten...

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Fraaie winkelruimte gelegen in de Transvaalbuurt in Amsterdam-Oost. De Pretoriusstraat ligt op loopafstand van zowel het Oosterpark als het Frankendael Park. De winkelruimte is gelegen in de directe nabijheid van de Linnaeusstraat, Wijttenbachstraat en de Middenweg met een gevarieerd winkelaanbod en gezellig horeca invullingen. Het nieuwe winkelcentrum 'Oostpoort' ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Zowel per tram als bus uitstekend bereikbaar door meerdere haltes in de nabije omgeving, metrohalte 'Wibautstraat' ligt op loopafstand.

PARKEREN
Voor de winkelruimte liggen parallel aan de straat aan weerszijden parkeerplaatsen.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal ca. 152 m² v.v.o. op de begane grond. De frontbreedte bedraagt ca 4.30 meter.

OPLEVERING
Het object wordt casco verhuurd.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

SERVICEKOSTEN
In overleg

ENERGIELABEL
Het pand beschikt over een energielabel C.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2012. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan 'Transvaalbuurt' is de ruimte ondermeer te gebruiken ten behoeve van bedrijven, detailhandel, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke doeleinden.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1913
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Pretoriusstraat 88
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 160 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 152 m²
Energie
Energielabel C
Energielabel einddatum 2029-04-10
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.