Object
Verhuurd

Nieuwe Looiersstraat 31, Amsterdam 1017 VA Amsterdam

1017 VA Amsterdam

Omschrijving

Centraal tussen de Vijzelgracht en Utrechtsestraat bieden wij op de derde etage een kantoorruimte aan van circa 237 m² v.v.o. De Nieuwe Looiersstraat kenmerkt zich door een gezellige mix van wonen en werken. In de directe omgeving zijn onder meer Zoover Media, Vereniging Milieudefensie en Mercure hotel Amsterdam gevestigd. Op loopafstand ligt de Vijzelgracht met o.a. Holtkamp patisserie, Hart's...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Centraal tussen de Vijzelgracht en Utrechtsestraat bieden wij op de derde etage een kantoorruimte aan van circa 237 m² v.v.o. De Nieuwe Looiersstraat kenmerkt zich door een gezellige mix van wonen en werken. In de directe omgeving zijn onder meer Zoover Media, Vereniging Milieudefensie en Mercure hotel Amsterdam gevestigd. Op loopafstand ligt de Vijzelgracht met o.a. Holtkamp patisserie, Hart's wijnhandel, Peejays doughnuts en diverse horeca gelegenheden.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Zuidelijke binnenstad' geldt de bestemming 'gemengd-2' en de ruimte is daarmee onder meer bestemd t.b.v. kantoren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

OPLEVERINGSNIVEAU
Uitgangspunt is dat de ruimte in de huidige staat verhuurd wordt en opgeleverd inclusief:
- liftinstallatie;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- diverse scheidingswanden;
- airconditioning;
- pantry;
- gemeenschappelijke toiletgroep.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station slechts 10 minuten met tramlijn 16 en 24 (halte Vijzelgracht). Na de opening van de Noord/Zuidlijn in de zomer van 2018 zal de verbinding naar Amsterdam CS nog sneller zijn. Met de auto is het object via de Stadhouderskade (S100) en Overtoom (S106) goed bereikbaar richting de A10 West en via de Amsteldijk (S110) richting de A10 Zuid en A2.

PARKEREN
Betaald parkeren in de directe omgeving op de openbare weg.

AANVAARDING
Vanaf 1 juli 2018 beschikbaar.

ONDERHUUR
Het betreft een onderhuursituatie tot uiterlijk 31 oktober 2020. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

OPPERVLAKTE
De aangeboden ruimte betreft de helft van de 3e verdieping, en is in totaal ca. 237 m² (inclusief aandeel algemene ruimte).

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de leveringen en diensten geldt een voorschotbedrag van € 41,- per m² per jaar, op basis van jaarlijkse nacalculatie, te vermeerderen met BTW.

ENERGIELABEL
Voor de kantoorruimte is een energielabel D afgegeven.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In alle gevallen geldt een voorbehoud van definitieve gunning directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nieuwe Looiersstraat 31
Plaats Amsterdam
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 237 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Energie
Energielabel D
Energielabel index 1.35
Energielabel einddatum 2028-03-21
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.