Object
Verhuurd

Johan van Hasseltweg 2 E1, Amsterdam 1022 WV Amsterdam

1022 WV Amsterdam

Omschrijving

Op de bovenste etage van dit fraaie gebouw bieden wij een zelfstandige (kantoor)unit aan van circa 383 m² v.v.o. met magnifiek uitzicht over het IJ en het centrum van Amsterdam. Het weidse uitzicht wordt benadrukt door de grote raampartijen en vrije hoogte van maar liefst 3,70 meter.

De locatie is ideaal voor creatieven uit de mode-, architectuur- en mediawereld, en voor iedere andere...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Op de bovenste etage van dit fraaie gebouw bieden wij een zelfstandige (kantoor)unit aan van circa 383 m² v.v.o. met magnifiek uitzicht over het IJ en het centrum van Amsterdam. Het weidse uitzicht wordt benadrukt door de grote raampartijen en vrije hoogte van maar liefst 3,70 meter.

De locatie is ideaal voor creatieven uit de mode-, architectuur- en mediawereld, en voor iedere andere ondernemer die zich graag omringt met energieke bedrijvigheid en nieuwe initiatieven.

LOCATIE
Het bekende Hamerstraatgebied aan het IJ heeft zich ontwikkeld tot een inspirerend stukje Amsterdam. Het heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op (creatieve) ondernemers en mensen met ambitie. Johan. biedt hen ruimte, letterlijk en figuurlijk. In de omgeving vind je Pand Noord, De Overkant, Op Zeezand en de Zamenhofstraat. Hier houden de meest uiteenlopende partijen kantoor. Ook Overhoeks, het EYE filmmuseum, ALab, de Tolhuistuin en het NDSM terrein zijn dichtbij.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De Noord/Zuidlijn, met een halte 'Johan van Hasseltweg' ligt op slechts 250 meter afstand van Johan. Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Oost gratis pont naar Amsterdam-Noord. Slechts 7 minuten met bus 32 en 33 vanaf Centraal Station. Ook met de auto is Johan. vanaf de ring A10 goed bereikbaar via de Coentunnel, Piet Heintunnel en de IJ-tunnel.

PARKEREN
Bestemming bereikt? In de omgeving van Johan. kun je tegen laag tarief uitstekend parkeren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in 2018 een vergunning aan te vragen.

AANVAARDING
In overleg.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de leveringen en diensten wordt een voorschotbedrag van € 36,50 per m² per jaar, excl. BTW aangehouden, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

ENERGIELABEL
Voor de kantoorruimte is een energielabel C afgegeven.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In alle gevallen geldt een voorbehoud van definitieve gunning directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Johan van Hasseltweg 2 E1
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging bedrijventerreinoverig
Kantoor
Oppervlakte 383 m²
Verdiepingen 5
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Energie
Energielabel C
Energielabel index 1.17
Energielabel einddatum 2025-07-22
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.