Object
Verkocht

Fluorietweg 28, Alkmaar 1812 RR Alkmaar

1812 RR Alkmaar

Omschrijving

Te koop
Op het representatieve bedrijventerrein de Boekelermeer in Alkmaar bieden wij bouwgrond op goede locatie te koop aan in particuliere eigendom.

Wij hebben als studie naar de mogelijkheden op de kavel een aantal plannen getekend welke we graag aan u laten zien (zie bijlage). U heeft waarschijnlijk eigen wensen/ideeën, daarover gaan we graag met u in gesprek om tot een maatwerk oplossing...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te koop
Op het representatieve bedrijventerrein de Boekelermeer in Alkmaar bieden wij bouwgrond op goede locatie te koop aan in particuliere eigendom.

Wij hebben als studie naar de mogelijkheden op de kavel een aantal plannen getekend welke we graag aan u laten zien (zie bijlage). U heeft waarschijnlijk eigen wensen/ideeën, daarover gaan we graag met u in gesprek om tot een maatwerk oplossing te komen.

Wanneer het uw voorkeur geniet om te huren maar wel dan wel met de voordelen van een nieuw gebouwd pand op maat is dit ook mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid
De Boekelermeer is het nieuwe bedrijventerrein van Alkmaar. In het zicht van het AZ stadion en met toonaangevende ondernemingen als de Vegro, Eriks en de Taqa-ontwikkeling, kunt u uw bedrijf gaan vestigen op deze schitterende locatie.
Het bedrijventerrein ligt aan de ring van Alkmaar (hoofdroute) die rechtstreeks overgaat in de A9 richting Amsterdam en Haarlem.
De bereikbaarheid wordt binnenkort nog beter door de aan te leggen Heiloo-aansluiting op de A9.

Oppervlakte
Kavelgrootte 12.615 m2. De kavel is splitsbaar vanaf ongeveer
5.000 m2.
Een bouwplan + vergunning is beschikbaar.

Vraagprijs
€ 165,-/m2 v.o.n. exclusief BTW en bijdrage Stichting Boekelermeer

Bestemming
De bouwkavel is gelegen in het bestemmingsplan “Boekelermeer Noord” te Alkmaar en als zodanig aangewezen voor bedrijfsdoeleinden.

Omzetbelasting
vrij op naam
De koop is vrij op naam exclusief BTW. Dat betekent dat er geen kosten koper in rekening gebracht worden, maar wel BTW verschuldigd is over de koopsom. Deze BTW kan verrekend worden indien er gekocht wordt door een zogenaamde BTW-ondernemer (dit kan ook een privé-persoon zijn).

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Fluorietweg 28
Plaats Alkmaar
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 12615 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.