Object
Verkocht

Bremlaan 24 B, Heerhugowaard 1702 VG Heerhugowaard

1702 VG Heerhugowaard

Omschrijving

TE KOOP
Maatschappelijk bedrijfsobject, gelegen in een woonwijk in de nabijheid van winkelcentrum Middenwaard. Het object omvat een gebruiksoppervlakte van ca. 117 m² en is gelegen op een kavel van 328 m². Onderhavig object is in gebruik geweest als tandartspraktijk.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen aan de Bremlaan in de nabijheid van winkelcentrum Middenwaard. Het object is per auto goed te...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Maatschappelijk bedrijfsobject, gelegen in een woonwijk in de nabijheid van winkelcentrum Middenwaard. Het object omvat een gebruiksoppervlakte van ca. 117 m² en is gelegen op een kavel van 328 m². Onderhavig object is in gebruik geweest als tandartspraktijk.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen aan de Bremlaan in de nabijheid van winkelcentrum Middenwaard. Het object is per auto goed te bereiken. Op ca. 5 minuten lopen is een bushalte gesitueerd met aansluiting op NS-station Alkmaar.

OPPERVLAKTE
Het object heeft een oppervlakte van ca. 117 m² GBO.

PARKEREN
Voldoende op eigen terrein en in de directe omgeving.

KADASTER
Gemeente : Heerhugowaard
Sectie : N
Nummer : 5051
Groot : 3 are 28 centiare; omvattende eigen grond

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan geldt de volgende bestemmingsomschrijving:
“Maatschappelijk”.

De voor “Maatschappelijk” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Medische voorzieningen;
- Culturele voorzieningen;
- Religieuze voorzieningen;
- Welzijnsvoorzieningen;
- Educatieve voorzieningen;
- Voorzieningen voor openbaar bestuur;
- Onderwijsvoorzieningen;
- Kinderopvang/peuterspeelzaal.

Voor het verifiëren of het door u voorgenomen gebruik past binnen het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de gemeente Heerhugowaard.

VOORZIENINGEN
- Verwarming middels CV-ketel enradiatoren;
- Pantry’s;
- Systeemplafond met verlichting;
- Toiletvoorziening.

BOUWJAAR
Medio 1975.

VRAAGPRIJS
€ 175.000,-- k.k., vrij van BTW.

KOSTEN KOPER
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

AANVAARDING
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

OUDERDOMSCLAUSULE
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

ASBESTCLAUSULE
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

VOORWAARDEN
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

INLICHTINGEN
Kuijs Reinder Kakes Business
Kanaalkade 91
1811 LT ALKMAAR
T: 072 555 55 55
E: alkmaarbog@krk.nl
I: www.krk.nl

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie maatschappelijkvastgoed
Bouwjaar 1975
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bremlaan 24 B
Plaats Heerhugowaard
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 328 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.