Willemsparkweg 31 , 1071 GP, Amsterdam

  € 2.150 - € 5.200 p.m.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Nu in units beschikbaar! Unit 1 gelegen op de begane grond en in het souterrain: ca. 153 m² - € 5.200,- per maand Unit 2 gelegen op de 1e verdieping: ca. 94 m² - € 3.150,- per maand Unit 3 gelegen op de 2e verdieping: ca. 78 m² - € 2.450,- per maand Unit 4 gelegen...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 153 m²

  Nu in units beschikbaar!

  Unit 1 gelegen op de begane grond en in het souterrain: ca. 153 m² - € 5.200,- per maand
  Unit 2 gelegen op de 1e verdieping: ca. 94 m² - € 3.150,- per maand
  Unit 3 gelegen op de 2e verdieping: ca. 78 m² - € 2.450,- per maand
  Unit 4 gelegen op de 3e verdieping: ca. 77 m² - € 2.150,- per maand

  Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om units met elkaar te combineren.

  LOCATIE
  Willemsparkweg 31 is een prachtige locatie gelegen in het hart van Amsterdam. Het is een statige straat met karakteristieke herenhuizen en een rustige, groene omgeving. De omgeving biedt een mix van de historie en moderne voorzieningen. Op loopafstand vind je diverse winkels, restaurants en parken, waaronder het Vondelpark. Om de hoek liggen het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw. Omdat de plek ideaal is om te wonen of te werken, bruist het gebied in deze levendige stad.

  HISTORIE
  De gebouwen liggen sinds 1885 aan de voormalige Parkweg, die is hernoemd naar de Willemsparkweg. Het complex, bestaande uit vier gebouwen, werd neergezet in opdracht van de boomkweker uit Nieuwer-Amstel Jac. P. R. Galesloot. Galesloot schakelde architect Hendrik Jan Wigman in, die voor deze buurt meer gebouwen ontwierp. Wigman ontwierp zijn gebouwen in de eclectische stijl met sporen van de neorenaissance van eind 19e eeuw en deze paste hij ook hier toe. Het complex is van links naar rechts symmetrisch opgezet. De gevels en enkele kenmerkende details tonen de kwaliteit van het gebouw en de omgeving.

  Het pand is zeer geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan een levendige locatie, met veel voorzieningen in de directe omgeving en die goed bereikbaar willen zijn. In de directe omgeving bevinden zich populaire winkels waaronder; Suitsupply, NO LABEL, Nespresso en Ace & Dik juweliers. Daarnaast liggen op zeer korte afstand populaire hotspots zoals Brasserie van Dam, George W.P.A. en Coffee District.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Recent is het object voorzien van Fineo Vacuümglas voor een verbeterde isolatie. Verwachte energielabel mogelijk B.
  Daarnaast is zorg gedragen voor funderingsherstel, waardoor huurder optimaal gebruik kan maken van het gehuurde.

  In overleg zullen de units als volgt worden opgeleverd:
  - Wanden sauzen, representatieve en egale kleur van wanden;
  - Aanbrengen van representatief lamelparket;
  - Optimaliseren / verbeteren van het lichtplan;
  - Verfraaien en aankleden van de tuin.

  BEREIKBAARHEID
  De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto kun je via de A10 (afslag S106 of S107) de bestemming bereiken. Voor reizigers met het openbaar vervoer liggen de tramhaltes "Van Baerlestraat" met lijn 1 en "Concertgebouw" met lijn 3, 5 en 12 of bushalte "Concertgebouw" met lijn 357 & 397 om de hoek, op loopafstand. Parkeren kan betaald, direct aan de openbare weg of in de parkeergarage van Q-Park aan het Museumplein.

  SERVICEKOSTEN
  PM

  HUUROVEREENKOMST
  Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting. De huurovereenkomst zal worden aangevuld met de bijzondere afspraken die door partijen wordt overeengekomen.

  VOORBEHOUD
  Het object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring en definitieve gunning verkoper.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 2.150 - € 5.200 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Onder bod

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1885
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Willemsparkweg 31
  Plaats Amsterdam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging

   Kantoor

   Oppervlakte 153 m²
   Oppervlakte in units vanaf 77 m²

   Onderhoud

   Onderhoud binnen Goed
   Onderhoud buiten Goed

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de kantoorruimte

   Willemsparkweg 31, 1071 GP, Amsterdam

   Locatie

   Willemsparkweg 31, 1071 GP, Amsterdam

   Schaduwwijzer

   Amsterdam
   Heeft u vragen?
   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.