Wagnerplein 19 , 5011 LP, Tilburg

  € 600.000 k.k.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  De belegging betreft twee volledig verhuurde winkelpanden in het winkelcentrum Wagnerplein te Tilburg. De winkelruimtes zijn in totaal ca. 120 m². De winkelruimtes zijn verhuurd voor een totaalbedrag van € 44.518,50 op jaarbasis exclusief btw en servicekosten....

  Toon meer

  Kenmerken

  De belegging betreft twee volledig verhuurde winkelpanden in het winkelcentrum Wagnerplein te Tilburg. De winkelruimtes zijn in totaal ca. 120 m².

  De winkelruimtes zijn verhuurd voor een totaalbedrag van € 44.518,50 op jaarbasis exclusief btw en servicekosten.
  Betreft een appartementsrecht in een grote wijkwinkel centrum VVE.

  De belende percelen zijn gelijksoortig en in het winkelcentrum van het object bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Albert Heijn, Action, Etos, Primera, Jumbo, Bruna, Gall & Gall en diverse horeca gelegenheden.

  Bouwjaar: 1972

  LOCATIE / LIGGING
  Stadscentrum
  Stadskern
  Winkelcentrum
  Woonomgeving

  OPPERVLAKTE/INDELING
  Wagnerplein 19: 44,12 m² v.v.o.
  Wagnerplein 20: 75,62 m² v.v.o.
  De winkelruimtes hebben in totaal een oppervlakte van ca. 119,74 m² v.v.o.
  Aantal eenheden: 2 stuks

  HUURSITUATIE
  Het pand is volledig verhuurd aan een tweetal huurders.
  De bruto huuropbrengst in 2022 bedraagt circa € 44.518,50 op jaarbasis exclusief servicekosten en BTW. .

  Voor de verhuur is gebruik gemaakt van een Standaard ROZ-huurovereenkomst (artikel 7:290 BW), aangevuld met enkele aanvullende afspraken. Voor de winkelruimte is de jaarlijkse indexering op basis van CPI van toepassing.

  KOOPSOM
  € 600.000,00 k.k.

  OMZETBELASTING
  Het betreft hier een niet met BTW belaste verkoop.

  AANVAARDING
  In overleg met verkoper. Een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Gemeente: Tilburg
  Sectie: s
  Nummer: 5936 A34

  BIJZONDERHEDEN
  - Bezichtigingen worden alleen ingepland na een positieve beoordeling van een indicatieve bieding door Verkoper. De (indicatieve) bieding dient te bevatten: naam van de koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorbehouden.
  - Er is een Virtual Data Room (VDR) ingericht via de website https://dynamis.cloud/krk. Toegang tot de VDR is alleen mogelijk voor geregistreerde partijen. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met KRK makelaars op telefoonnummer 020 - 44 000 44 of een mail te sturen naar amsterdam@krk.nl. Na uw aanmelding ontvangt u via ons per e-mail een email alsmede de persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de informatie. Voor toegang tot de VDR verklaart de geïnteresseerde dat zij akkoord is met de Non Disclosure Agreement (oftewel: NDA, vertrouwelijkheidsverklaring). Het systeem is zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk.

  KOOPCONTRACT
  - Onder voorbehoud gunning eigenaar;
  - De afspraken zullen worden vastgelegd in de koopovereenkomst conform het model van de NVM;
  - Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
  - In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
  - Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is". Daarnaast stelt Verkoper de voorwaarde dat er een "niet- zelfbewoningsclausule" zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
  - Verkoper en diens aandeelhouder(s) dienen expliciet schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 600.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwjaar 1972
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Wagnerplein 19
  Plaats Tilburg
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging

   Belegging

   Soort belegging winkelruimte
   Aantal huurders 2

   Bedrijfstakken in

   Ontdek het object

   Wagnerplein 19, 5011 LP, Tilburg

   Locatie

   Wagnerplein 19, 5011 LP, Tilburg

   Schaduwwijzer

   Amsterdam
   Heeft u vragen?
   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.