Tollenstraat 9 , 4101 BD, Culemborg

  • B
€ 525.000 k.k.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Het object betreft een volledig verhuurd winkelpand in Culemborg. Het pand is in totaal ca. 210m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van €32.914,79,- op jaarbasis. In de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde winkels...

Toon meer

Kenmerken

Het object betreft een volledig verhuurd winkelpand in Culemborg. Het pand is in totaal ca. 210m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van €32.914,79,- op jaarbasis.

In de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: HEMA, Shoeby, Intertoys, Holland & Barrett en diverse horeca gelegenheden.

Bouwjaar:1920 omstreeks

LOCATIE / LIGGING
Stadscentrum
Stadskern
Winkelcentrum
Woonomgeving

OPPERVLAKTE/INDELING
Het woon-/winkelpand heeft in totaal een oppervlakte van ca. 210m² .
Winkel 119 m²
Woning 91 m²

HUURSITUATIE
Het pand is volledig verhuurd aan twee huurders. Beide huurders hebben eigen energieaansluitingen voor gas water en licht.
De netto huuropbrengst van het winkelpand (Tollenstraat 9-11) in 2023 (per 1 maart) bedraagt circa € 21.138,59,- op jaarbasis.
De netto huuropbrengst van de huurwoning (Lange Meent 4) in 2023 (per 1 maart) bedraagt circa €11.776,20 ,- op jaarbasis.

Voor de verhuur is gebruik gemaakt van een Standaard ROZ-huurovereenkomst (artikel 7:290 BW), aangevuld met enkele aanvullende afspraken. Voor de winkelruimte is de jaarlijkse indexering op basis van CPI van toepassing.

KOOPSOM
€ 525.000,00 k.k.

OMZETBELASTING
Het betreft hier een niet met BTW belaste verkoop.

AANVAARDING
In overleg met verkoper. Een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Culemborg
Sectie: I
Nummer: 4765

BIJZONDERHEDEN
- Bezichtigingen worden alleen ingepland na een positieve beoordeling van een indicatieve bieding door Verkoper. De (indicatieve) bieding dient te bevatten: naam van de koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorbehouden.
- Er is een Virtual Data Room (VDR) ingericht via de website https://dynamis.cloud/krk. Toegang tot de VDR is alleen mogelijk voor geregistreerde partijen. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met KRK makelaars op telefoonnummer 020 - 44 000 44 of een mail te sturen naar amsterdam@krk.nl. Na uw aanmelding ontvangt u via ons per e-mail een email alsmede de persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de informatie. Voor toegang tot de VDR verklaart de geïnteresseerde dat zij akkoord is met de Non Disclosure Agreement (oftewel: NDA, vertrouwelijkheidsverklaring). Het systeem is zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk.

KOOPCONTRACT
- Onder voorbehoud gunning eigenaar;
- De afspraken zullen worden vastgelegd in de koopovereenkomst conform het model van de NVM;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is". Daarnaast stelt Verkoper de voorwaarde dat er een "niet- zelfbewoningsclausule" zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Verkoper en diens aandeelhouder(s) dienen expliciet schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 525.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Tollenstraat 9
Plaats Culemborg
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

Belegging

Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 2

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2026-11-18

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek het object

Tollenstraat 9, 4101 BD, Culemborg

Locatie

Tollenstraat 9, 4101 BD, Culemborg

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.