Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
1175 RA, Lijnden

Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden

€ 175 p/m² p.j.

Omschrijving

Op bedrijvenpark Lijnden komen binnenkort diverse gerenoveerde showrooms/ateliers voor verhuur beschikbaar. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van bedrijfsgebouwen en de (inter)nationale bedrijven die daar zijn gevestigd. Het terrein is...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1552 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Haarlemmermeer

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 175 p/m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Singaporestraat 66 - 80
Plaats Lijnden
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
  • kantorenpark
Kantoor
Oppervlakte 1552 m²
Oppervlakte in units vanaf 153 m²
Verdiepingen
  • 2
Voorzieningen
  • liften
  • te openen ramen
  • toilet
  • pantry
  • verwarming
Energie
Energielabel A
Energielabel index 0.79
Energielabel einddatum 2026-09-23
Parkeergelegenheid
Overdekte parkeerplaatsen 44
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Op bedrijvenpark Lijnden komen binnenkort diverse gerenoveerde showrooms/ateliers voor verhuur beschikbaar. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van bedrijfsgebouwen en de (inter)nationale bedrijven die daar zijn gevestigd. Het terrein is zeer representatief waardoor onder meer diverse kledingbedrijven (groothandel) zich hier hebben gevestigd.

De aankomende tijd zal het gebouw gerenoveerd worden waarbij men gebruik maakt van zeer hoogwaardige materialen. In de algemene ruimte zal een centrale open trap voor een directe verbinding zorgen naar de algemene ruimte op de eerste verdieping. Daarnaast wordt er een in het oog springende wenteltrap gerealiseerd die ontsloten wordt via de bovengelegen verdiepingen. De aankleding van de algemene ruimte wordt volledig aangepakt en de showrooms c.q. ateliers worden onder meer voorzien van:
- akoestische spuitplafonds;
- egale en gesausde wanden;
- geëgaliseerde vloeren;
- gerenoveerde toiletgroepen;
- fraaie glaswanden vanaf de algemene ruimte.

De getoonde impressies geven een eerste indruk van het beoogde resultaat.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A. Op korte termijn worden zonnepanelen op het dak geplaatst waardoor het gebouw nog gunstiger zal scoren in haar energetische waarde.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijvengebied ligt direct aan de Rijkswegen A9 en A5. Het gebied is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar via de A9 en A5. Schiphol ligt op slechts 10 minuten afstand. De binnenstad van Amsterdam en de Haven van Amsterdam zijn binnen 15 minuten bereikbaar. Het gebied is daarom een uitstekende locatie voor bedrijven die stedelijkheid, kwaliteit en bereikbaarheid zoeken, in combinatie met directe beschikbaarheid.

Op loopafstand is een bushalte (lijn 194) gesitueerd vanaf waar Schiphol Centrum binnen 15 á 20 minuten is te bereiken. Vanaf Schiphol Centrum is iedere locatie in de regio uitstekend bereikbaar. Ook internationale (hoge snelheids)treinen stoppen op en vertrekken van NS Station Schiphol. Op ca. 10 minuten loopafstand is tramlijn 1 gelegen (halte Amsterdam, Matterhorn).

BESCHIKBAARHEID
In totaal circa 1.552 m² v.v.o. (inclusief aandeel algemene ruimte), als volgt verdeeld:
- circa 267 m² v.v.o. (begane grond)
- circa 153 m² v.v.o. (begane grond)
- circa 1.132 m² v.v.o. (eerste verdieping)

Na de renovatie zal het bestaande NEN2850 meetrapport geactualiseerd worden waarna de exacte verhuurbare vloeroppervlakte bekend is. Neem gerust contact met ons op om de exacte beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken.

HUURPRIJS
- Begane grond: € 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Eerste verdieping: € 175,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Uitgangspunt € 37,50 per m² per jaar als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse nacalculatie, te vermeerderen met BTW, onder meer ten behoeve van elektra, water stookkosten en onderhoud van installaties. Een specificatie is op te vragen via ons kantoor.

PARKEREN
Het bedrijvenpark is ruim opgezet en het gebouw kent een zeer gunstige parkeernorm van 1:35. De huurprijs bedraagt € 750,- per plaats per jaar.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

AANVAARDING
In overleg. De verwachting is dat de renovatie eind Q3 2021 is afgerond.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden
Singaporestraat 66 - 80, 1175 RA, Lijnden

Bedrijfstakken in Haarlemmermeer

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie