Pettemerstraat 9, Alkmaar 1823 CW Alkmaar

1823 CW Alkmaar huurprijs € 3.200 p.j.

Omschrijving

TE HUUR
Volledig gefaciliteerde kantoorruimte in “Digital Valley”. Dit splinternieuwe pand wordt een creatieve, inspirerende omgeving waar vier online ondernemingen zich vestigen en diverse werkplekken beschikbaar zijn. Je werkt in een unieke, spectaculaire omgeving waar verschillende pleinen zijn gerealiseerd, op deze pleinen zijn diverse werkplekken, kunnen overleggen plaatsvinden en is een...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Alkmaar

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Volledig gefaciliteerde kantoorruimte in “Digital Valley”. Dit splinternieuwe pand wordt een creatieve, inspirerende omgeving waar vier online ondernemingen zich vestigen en diverse werkplekken beschikbaar zijn. Je werkt in een unieke, spectaculaire omgeving waar verschillende pleinen zijn gerealiseerd, op deze pleinen zijn diverse werkplekken, kunnen overleggen plaatsvinden en is een pantry te vinden. Het gebouw wordt grotendeels voorzien van glas wat zorgt voor transparantie en een connectie met de omgeving. Zo zal rondom het gebouw een mooie tuin worden aangelegd inclusief sportveld. Daarnaast zijn ook in het gebouw genoeg mogelijkheden voor ontspanning of juist om inspiratie op te doen wanneer je even vast loopt; het gebouw zal voorzien worden van een restaurant, fitnessruimte en diverse plekken met audiovisuele apparatuur.
Kortom, in “Digital Valley” werk je in een zeer fijne en dynamische omgeving!

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
“Digital Valley” is gelegen aan de Pettermerstraat 9 op Overstad in de directe nabijheid van de VUE-Bioscoop en poppodium Victorie.

Het object is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Alkmaar Centraal Station is gelegen op loopafstand en ook met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE
In het gebouw zijn kantoorkamers vanaf 6 werkplekken beschikbaar tot wel 60 werkplekken. Voor iedere huurder zijn de “pleinen” met pantry’s en meubilair te gebruiken.

PARKEREN
Er is in de directe omgeving voldoende gelegenheid tot parkeren.

VOORZIENINGEN
Compleet gefaciliteerde ruimte met o.a.:
- compleet afgewerkte kantoorruimte;
- “pleinen” met pantry’s en meubilair;
- receptie;
- congierge;
- restaurant met kantinepersoneel;
- fitnessruimte;
- glasvezel internet;
- wifi;
- gemeenschappelijke toiletvoorzieningen;
- gebruik van tuin en buitenterrein.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Dynamische kantoorruimte ten behoeve van diverse vakgroepen die zich graag omringen met energieke bedrijvigheid.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
De ALL-INN huurprijs per werkplek bedraagt € 3.200,-- excl. BTW per jaar. De huurprijs is opgebouwd uit € 2.350,-- excl. BTW voor de werkplek en € 850,-- excl. BTW per jaar t.b.v. de servicekosten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.
Indexering Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

MODEL-OVEREENKOMST
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORWAARDEN
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

COURTAGE
Kuijs Reinder Kakes treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u KRK geen courtage schuldig.

CONTACT
Kuijs Reinder Kakes
Kanaalkade 91
1811 LT ALKMAAR
T: 072 555 55 55
E: bogalkmaar@krk.nl
I: www.krk.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 3.200 p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 6 maanden, 2 weken, 2 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Pettemerstraat 9
Plaats Alkmaar
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 1000 m²
Oppervlakte in units vanaf 45 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen inbouwarmaturenliftentoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.