Neringpassage 70 , 8224 JN, Lelystad

 • A
€ 165.000 k.k.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Het object betreft een winkelpand in het centrum van Lelystad. Het pand is in totaal ca. 88 m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van € 15.302,- op jaarbasis. De belende percelen zijn gelijksoortig en in de omgeving van het object bevinden...

Toon meer

Kenmerken

Het object betreft een winkelpand in het centrum van Lelystad. Het pand is in totaal ca. 88 m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van € 15.302,- op jaarbasis.

De belende percelen zijn gelijksoortig en in de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Albert Heijn, HEMA, C&A, ICI PARIS XL, New Yorker, BCC en diverse horeca gelegenheden.
Betreft een appartementsrecht in een grote wijkwinkel centrum VVE.

Bouwjaar: omstreeks 1979

LOCATIE / LIGGING
Stadscentrum
Stadskern
Winkelcentrum
Woonomgeving

OPPERVLAKTE/INDELING
Het winkelpand heeft in totaal een oppervlakte van ca. 88 m² en is gelegen op de begane grond.

HUURSITUATIE
Het pand is volledig verhuurd aan één huurder.
De netto huuropbrengst in 2022 bedraagt circa € 15.302,- op jaarbasis.
Het huidige huurcontract loop tot en met 31 december 2024.

Voor de verhuur is gebruik gemaakt van een Standaard ROZ-huurovereenkomst (artikel 7:290 BW), aangevuld met enkele aanvullende afspraken. Voor de winkelruimte is de jaarlijkse indexering op basis van CPI van toepassing.

KOOPSOM
€ 165.000 k.k.

OMZETBELASTING
Het betreft hier een niet met BTW belaste verkoop.

AANVAARDING
In overleg met verkoper. Een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Lelystad
Sectie: M
Nummer: 2859 A33

BIJZONDERHEDEN
- Bezichtigingen worden alleen ingepland na een positieve beoordeling van een indicatieve bieding door Verkoper. De (indicatieve) bieding dient te bevatten: naam van de koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorbehouden.
- Er is een Virtual Data Room (VDR) ingericht via de website https://dynamis.cloud/krk. Toegang tot de VDR is alleen mogelijk voor geregistreerde partijen. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met KRK makelaars op telefoonnummer 020 - 44 000 44 of een mail te sturen naar amsterdam@krk.nl. Na uw aanmelding ontvangt u via ons per e-mail een email alsmede de persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de informatie. Voor toegang tot de VDR verklaart de geïnteresseerde dat zij akkoord is met de Non Disclosure Agreement (oftewel: NDA, vertrouwelijkheidsverklaring). Het systeem is zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk.

KOOPCONTRACT
- Onder voorbehoud gunning eigenaar;
- De afspraken zullen worden vastgelegd in de koopovereenkomst conform het model van de NVM;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is". Daarnaast stelt Verkoper de voorwaarde dat er een "niet- zelfbewoningsclausule" zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Verkoper en diens aandeelhouder(s) dienen expliciet schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 165.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1979
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Neringpassage 70
Plaats Lelystad
Provincie Flevoland
Land Nederland
Ligging

  Belegging

  Soort belegging winkelruimte
  Aantal huurders 1

  Energie

  Energielabel A
  Energielabel einddatum 2026-12-13

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Neringpassage 70, 8224 JN, Lelystad

  Locatie

  Neringpassage 70, 8224 JN, Lelystad

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie