Mosveld, Amsterdam 1032 GG Amsterdam

1032 GG Amsterdam prijs op aanvraag

Omschrijving

Winkelcentrum Mosveld

Amsterdam Noord is hip en happening en Mosveld ligt precies midden in het stadsdeel dat bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell-toren, onder de naam A'DAM, wordt getransformeerd tot uitgaansgelegenheid. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge...

Brochure

Download de brochure van Mosveld, Amsterdam.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Winkelcentrum Mosveld

Amsterdam Noord is hip en happening en Mosveld ligt precies midden in het stadsdeel dat bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell-toren, onder de naam A'DAM, wordt getransformeerd tot uitgaansgelegenheid. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Amsterdam Noord trekt meer inwoners mede door de geplande nieuwbouw in Overhoeks en Buiksloterham. Winkelcentrum Mosveld heeft alles om de wensen van deze bewoners te beantwoorden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er twee full-service supermarkten. Daarnaast komt er een keur aan specialisten met verse producten en een complementaire mix van non-food aangevuld met horeca en dienstverlening zo ontstaat er een compleet centrum van regelmatige boodschappen in de wijk. De totale bouw van het winkelcentrum Mosveld duurt naar verwachting tot in het 3e kwartaal van 2016.

Ligging:
Winkelcentrum Mosveld ligt central in Volewijck, op de hoek van de Johan van Hasseltweg en Van der Pekstraat in Amsterdam Noord. De van Hasseltweg verbindt de buurt rechtstreeks met het IJ-tunnel tracé, de hoofdader door Amsterdam Noord die via de IJ-tunnel naar het zuidelijke deel van Amsterdam leidt.

Bereikbaarheid:
Winkelcentrum Mosveld is uitstekend te bereiken. Te voet, met de fiets, openbaar vervoer en zeker ook met de auto. Tevens zal de Noord/Zuidlijn ervoor gaan zorgen dat Amsterdam Noord nog beter bereikbaar wordt èn blijft. De metrohalte Noorderpark ligt op enkele minuten loopafstand. Parkeren is GRATIS! Op het parkeerdek is plaats voor 140 auto’s.

- Centraal in de wijk en max. 10 minuten vanaf ringweg Noord (afslag s117 of s116)
- Haltes buslijnen 32, 33, 34, 35 en 38 aan de Hagedoornweg (hoek Van der Pekstraat) en buslijnen 105, 108, 363 en 624 aan de Gentiaanstraat.
- 500 m van metrohalte Noorderpark (kruising IJ-tunnel tracé en van Hasseltweg).
- 1.200 m van de veerpont over het IJ naar het Centraal Station.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maanden, 2 weken, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2015
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Mosveld ong
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 7000 m²
Oppervlakte in units vanaf 125 m²
Bijdrage winkeliersvereniging ja
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.