Molenstraat 38 , 6511 HE, Nijmegen

 • A
€ 1.100.000 k.k.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

De belegging betreft een winkelruimte in het centrum van Nijmegen. De winkelruimte met fraai front van ruim 6 meter is verhuurd aan schoenenwinkel Skechers en bestaat uit 172 m² b.v.o. op de begane grond en 62 m² b.v.o. in de kelder. In deze goedlopende...

Toon meer

Kenmerken

De belegging betreft een winkelruimte in het centrum van Nijmegen. De winkelruimte met fraai front van ruim 6 meter is verhuurd aan schoenenwinkel Skechers en bestaat uit 172 m² b.v.o. op de begane grond en 62 m² b.v.o. in de kelder.

In deze goedlopende winkelstraat in de kern van Nijmegen bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Zara, The Sting, Bakker Bart en diverse horeca gelegenheden.

Het complex waar het object onderdeel van vormt is omstreeks 2007 opgeleverd en maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaren.

OPPERVLAKTE
De winkelruimte bestaat uit 234 m² b.v.o., waarvan 62 m² v.v.o. in de kelder.

HUURSITUATIE
De huuropbrengst bedraagt circa € 76.918,- op jaarbasis, te vermeerderen met BTW (prijspeil 1 november 2023).
De huurlijst per 1 november 2023, inclusief de huurovereenkomsten en facturen zijn beschikbaar via de dataroom.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over een energielabel A.

OMZETBELASTING
Het betreft een niet met BTW belaste verkoop.

AANVAARDING
In overleg met verkoper.
Een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Nijmegen
Sectie: C
Nummer: 8882
Appartementsrecht: 1

BIJZONDERHEDEN
- Bezichtigingen worden alleen ingepland na een positieve beoordeling van een indicatieve bieding door Verkoper. De (indicatieve) bieding dient te bevatten: naam van de koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorbehouden.
- Er is een Virtual Data Room (VDR) ingericht via de website https://dynamis.cloud/krk. Toegang tot de VDR is alleen mogelijk voor geregistreerde partijen. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met KRK makelaars op telefoonnummer 020 - 44 000 44 of een mail te sturen naar amsterdam@krk.nl. Na uw aanmelding ontvangt u via ons per e-mail een email alsmede de persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de informatie. Voor toegang tot de VDR verklaart de geïnteresseerde dat zij akkoord is met de Non Disclosure Agreement (oftewel: NDA, vertrouwelijkheidsverklaring).

KOOPCONTRACT
- Onder voorbehoud gunning eigenaar;
- De afspraken zullen worden vastgelegd in de koopovereenkomst conform het model van de NVM;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is". Daarnaast stelt Verkoper de voorwaarde dat er een "niet- zelfbewoningsclausule" zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Alle bestuurders van Verkoper en diens aandeelhouder(s) dienen expliciet schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.100.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 2007
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Molenstraat 38
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Land Nederland
Ligging

  Belegging

  Soort belegging winkelruimte
  Aantal huurders 1

  Energie

  Energielabel A
  Energielabel einddatum 2033-12-29

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Ontdek het object

  Molenstraat 38, 6511 HE, Nijmegen

  Locatie

  Molenstraat 38, 6511 HE, Nijmegen

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.