Middenweg 43 hs+sous, Amsterdam 1098 AC Amsterdam

1098 AC Amsterdam € 45.000 p.j.huurprijs

Uitgebreide omschrijving

OMGEVING
Het object is gelegen aan de Middenweg in het hart van de Watergraafsmeer. De wijk kenmerkt zich door het Park Frankendael en de vele buurtwinkels, restaurants, cafés, waaronder CoffeeCompany, SLA, Le Perron en Gewoon Kaas. Het object wordt momenteel volledig verbouwd, waarbij ondermeer een uitbouw van ca. 50 m² wordt gerealiseerd. Aan de achterzijde is een fraaie buitenruimte gesitueerd. Het object leent zich mede door de speelse indeling uitstekend voor een horeca-invulling.

BEREIKBAARHEID
U bevindt zich binnen 5 minuten op de ring A10-Oost en ook het centrum van Amsterdam is binnen enkele minuten bereikbaar. Er zijn diverse bus- en tramhaltes in de directe nabijheid van de locatie. Langs de openbare weg kunt u betaald parkeren.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Begane grond ca. 110 m² b.v.o.
Souterrain ca. 110 m² b.v.o.
Oppervlakte is totaal ca. 220 m² b.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De unit wordt casco opgeleverd en verhuurd, met nutsaansluitingen tot in de meterkast.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

OPLEVERING
De verwachting is dat de verbouwing nog ca. 3 maanden in beslag zal nemen, waardoor de bedrijfsruimte waarschijnlijk rond 1 oktober 2017 wordt opgeleverd, een en ander in overleg tussen partijen.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Middenmeer I en II' geldt de bestemming 'Gemengd-1' en is o.a. detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, zakelijke dienstverlening en horeca-4 (restaurants, eetcafés, café restaurants, grand cafés) toegestaan.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van de ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 45.000 p.j.huurprijs
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Servicekosten BTW tarief nee
Aangeboden sinds 2 weken, 6 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Winkelruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Middenweg 43 hs+sous
Plaats Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Land Nederland
Ligging In woonwijkWijkwinkelcentrum
Oppervlakte en inhoud
Totaal bechikbare oppervlakte 220 m²
Oppervlakte in units vanaf 220 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 220 m²
Oppervlakte verkoop vloer 160 m²
Bijdrage winkeliersvereniging nee
Inventaris goodwill BTW belast nee
Overname personeel nee
Frontbreedte 390
Branchebeperking nee
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.