Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Middenweg 161 hs, Amsterdam 1098 AL Amsterdam

1098 AL Amsterdam huurprijs € 1.725 p.m.

Omschrijving

Gelegen in de Watergraafsmeer bieden wij een prachtig authentieke winkelruimte aan ter grootte van ca. 62 m² gelegen op hoek van de Middenweg en Wethouder Frankeweg.

De bereikbaarheid van de Middenweg is goed. Het is dé verkeersader om in of uit Amsterdam te komen: de uitvalswegen zijn via de Ringweg A-10 binnen enkele minuten te bereiken en ook het openbaar vervoer stopt praktisch voor de...

Brochure

Download de brochure van Middenweg 161 hs, Amsterdam.

Download

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Gelegen in de Watergraafsmeer bieden wij een prachtig authentieke winkelruimte aan ter grootte van ca. 62 m² gelegen op hoek van de Middenweg en Wethouder Frankeweg.

De bereikbaarheid van de Middenweg is goed. Het is dé verkeersader om in of uit Amsterdam te komen: de uitvalswegen zijn via de Ringweg A-10 binnen enkele minuten te bereiken en ook het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur en het Amstel Station is op 5 à 10 fietsminuten afstand. Op loopafstand bevindt zich een grote diversiteit aan winkels o.a. het Christiaan Huygensplein, recreatievoorzieningen en park Frankendael voor de deur.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op openbaar terrein, aan weerszijde van de straat zijn parkeerplaatsen te vinden.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal ca. 62 m² gelegen op de begane grond. De ruimte beschikt daarnaast over een overkapping van ca. 7 m².

OPLEVERING
Het object wordt in huidige staat opgeleverd.

AANVAARDING
In nader overleg.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2012. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.725 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Middenweg 161 hs
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging in woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 62 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.