Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Korte Papaverweg 15, Amsterdam 1032 KA Amsterdam

1032 KA Amsterdam huurprijs € 42.000 p.j.

Omschrijving

Tijdelijk creatieve ruimte nodig? Deze multifunctionele bedrijfsruimte is gesitueerd in de Buiksloterham. Het gebied grenst aan Overhoeks en is volop in ontwikkeling. Overhoeks staat bekend om Toren A’DAM en Filmmuseum EYE. Daarnaast worden voormalige bedrijfscomplexen getransformeerd naar een levendige woon-werkomgeving. Een grote diversiteit aan bewoners en bedrijfsactiviteiten geven een...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Tijdelijk creatieve ruimte nodig? Deze multifunctionele bedrijfsruimte is gesitueerd in de Buiksloterham. Het gebied grenst aan Overhoeks en is volop in ontwikkeling. Overhoeks staat bekend om Toren A’DAM en Filmmuseum EYE. Daarnaast worden voormalige bedrijfscomplexen getransformeerd naar een levendige woon-werkomgeving. Een grote diversiteit aan bewoners en bedrijfsactiviteiten geven een unieke dimensie aan de locatie.

LOCATIE
Amsterdam-Noord is hip and happening: het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell-toren, onder de naam A’DAM, is getransformeerd tot een icoon met internationale allure. Een multifunctioneel gebouw met een hotel, een draaiend restaurant het 360 graden view, kantoren en clubs. Op tachtig meter hoogte biedt de skybar met panoramadak een adembenemend uitzicht op de hele stad. Echt een publiekstrekker. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen. Noord krijgt hierdoor een nieuw elan en verandert van kleur.

BEREIKBAARHEID
Het object ligt vrijwel direct aan de Klaprozenweg (S118). De Klaprozenweg is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, in maximaal 10 minuten vanaf ringweg Noord (afslag S117 of S116). Diverse buslijnen (o.a. lijn 34, 35 en 293) zijn op loopafstand gelegen. De Noord/Zuidlijn, metrohalte Noorderpark (kruising IJ-tunneltrace en Johan van Hasseltweg) ligt op ca. 1.700 meter, evenals de veerpont over het IJ (IJplein) naar het Centraal Station.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
In totaal circa 585 m² v.v.o. (640 m² b.v.o.), verdeeld over de begane grond (ca. 503 m²) en entresol (ca. 82 m²).

HUURPRIJS
Uitgangspunt € 42.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt tot en met 31 december 2020.

BETALINGEN
Huur en BTW per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

CONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

AANVAARDING
In nader overleg.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 42.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Korte Papaverweg 15
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 585 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.