Kleine Tocht 38 - 39 , 1507 CA, Zaandam

  • A
€ 81.000 p.j.
Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Te huur Representatieve kantoor- en bedrijfsruimte gelegen aan de Kleine Tocht, op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid. Deze dubbele unit is uitstekend geschikt voor opslag en/of productie dankzij de zware elektra aansluiting. Locatie en bereikbaarheid Het...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1125 m²

Bedrijfstakken in

Te huur
Representatieve kantoor- en bedrijfsruimte gelegen aan de Kleine Tocht, op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid. Deze dubbele unit is uitstekend geschikt voor opslag en/of productie dankzij de zware elektra aansluiting.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Westerspoor-Zuid is goed bereikbaar, vlakbij de A8 (Coentunnelweg)/A10 (Ring Amsterdam). Daarnaast biedt de Westzanerweg een snelle verbinding naar Beverwijk/IJmond/Haarlem. Middels openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken met de bus die verbinding biedt naar NS station Zaandam.

Oppervlakte
- ca. 894 m² v.v.o. bedrijfsruimte op de begane grond;
- ca. 231 m² v.v.o. kantoorruimte op de eerste verdieping.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 1.125 m² v.v.o. en is ingemeten en berekend conform NEN 2580. Het meetcertificaat is op aanvraag beschikbaar.

Parkeren
Parkeren kunt u voor de deur. Verder is er voldoende ruimte aan de openbare weg.

Voorzieningen
- Parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gehuurde;
- Glasvezel aansluiting in unit 38;
- Twee overheaddeuren;
- Twee toiletten in unit 38;
- Eenvoudige pantry;
- Zware elektrische hoofdzekering in unit 39 (3x400A).

Bestemming
Op basis van het bestemmingsplan Bedrijven Zuid (2013):
Enkelbestemming: Bedrijventerrein -3
Functieaanduiding: Bedrijf tot en met categorie 3.2

Bedrijven die vallen in de categorie tot en met 3.2 van Staat van Bedrijfsactiviteiten - Bestemmingplan Bedrijven Zuid zijn op grond van het bestemmingsplan toegestaan. Derhalve is het object geschikt voor onder andere opslag, productie of groothandel, in combinatie met een kantoorfunctie. Voor verdere toelichting verwijzen wij u graag naar het hierboven genoemde bestemmingsplan of naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kadaster
Gemeente: Zaandam
Sectie: N
Nummer: 316 (gedeeltelijk)

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€ 81.000,- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Servicekosten
Nader te bepalen.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder niet voor minimaal 90% btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een nader te bepalen BTW-compensatie in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, de eerste huurprijsaanpassing zal één jaar na huuringangsdatum plaatsvinden, conform de consumenten-prijsindex, “CPI Alle Huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Model -overeenkomst
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Disclaimer
Alle door makelaar en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 81.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1983
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Kleine Tocht 38 - 39
Plaats Zaandam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 6

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 894 m²
Kantoor oppervlakte 231 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2027-05-09

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Kleine Tocht 38 - 39, 1507 CA, Zaandam

Locatie

Kleine Tocht 38 - 39, 1507 CA, Zaandam

Results

No results were found
Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie