Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Johan van Hasseltweg 2, Amsterdam 1022 WV Amsterdam

1022 WV Amsterdam huurprijs € 740 p.m.

Omschrijving

Vroeger een plek voor scheepsbouw en fabrieken. Nu een kosmopolitische hub waar een grote diversiteit aan ondernemers samenkomt. Het gebouw aan de Johan van Hasseltweg is in 2008 gebouwd en ligt aan het IJ. De gevels van beton, glas en beplating delen een knipoog uit naar het industriële verleden van dit gebied. En de ruimtes binnen? Die zijn licht, ruimtelijk en nog helemaal naar je hand te...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Vroeger een plek voor scheepsbouw en fabrieken. Nu een kosmopolitische hub waar een grote diversiteit aan ondernemers samenkomt. Het gebouw aan de Johan van Hasseltweg is in 2008 gebouwd en ligt aan het IJ. De gevels van beton, glas en beplating delen een knipoog uit naar het industriële verleden van dit gebied. En de ruimtes binnen? Die zijn licht, ruimtelijk en nog helemaal naar je hand te zetten.

Op de tweede en derde etage van de hoogbouw bieden wij diverse fraaie, zelfstandige kantoorunits aan vanaf circa 56 m² v.v.o. Het pand zelf is ruim van opzet en biedt je de mogelijkheid om op een grootse manier kantoor te houden. Er is een gezamenlijke entree met lift en trappenhuis en op de verdiepingen heb je beschikbaarheid over een gemeenschappelijke vergaderruimte en pantry. In de hoogbouw is internet via glasvezel beschikbaar.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ideaal voor kleine industrie, creatieven uit de mode-, architectuur- en mediawereld, en voor iedere andere ondernemer die zich graag omringt met energieke bedrijvigheid en nieuwe initiatieven.

OPLEVERINGSNIVEAU
Uitgangspunt is dat de ruimte in de huidige staat verhuurd wordt.

LOCATIE
Het bekende Hamerstraatgebied aan het IJ heeft zich ontwikkeld tot een inspirerend stukje Amsterdam. Het heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op (creatieve) ondernemers en mensen met ambitie. Johan. biedt hen ruimte, letterlijk en figuurlijk. In de omgeving vind je Pand Noord, De Overkant, Op Zeezand en de Zamenhofstraat. Hier houden de meest uiteenlopende partijen kantoor. Ook Overhoeks, het EYE filmmuseum, ALab, de Tolhuistuin en het NDSM terrein zijn dichtbij.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De Noord/Zuidlijn, met een halte 'Johan van Hasseltweg' ligt op slechts 250 meter afstand van Johan. Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Oost gratis pont naar Amsterdam-Noord. Slechts 7 minuten met bus 32 en 33 vanaf Centraal Station. Ook met de auto is Johan. vanaf de ring A10 goed bereikbaar via de Coentunnel, Piet Heintunnel en de IJ-tunnel.

PARKEREN
Bestemming bereikt? In de omgeving van Johan. kun je tegen laag tarief uitstekend parkeren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen.

AANVAARDING
In overleg.

BESCHIKBAARHEID
- unit 2C4 (ca. 57 m² v.v.o. op de 2e verdieping): € 740,- per maand

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van de leveringen en diensten wordt een voorschotbedrag van € 36,50 per m² per jaar, excl. BTW aangehouden, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

ENERGIELABEL
Voor de kantoorruimte is een energielabel C afgegeven.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In alle gevallen geldt een voorbehoud van definitieve gunning directie verhuurder.

Kijk voor nog meer informatie en plattegronden op: JOHANVANHASSELT.NL

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 740 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Johan van Hasseltweg 2
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging bedrijventerreinoverig
Kantoor
Oppervlakte 56 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramensysteemplafondtoiletverwarming
Energie
Energielabel C
Energielabel index 1.17
Energielabel einddatum 2025-07-22
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.