Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Nieuw 2011 GX, Haarlem

Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem

€ 410.000 k.k.

Omschrijving

Het object betreft een volledig verhuurd winkelpand in het centrum van Haarlem. Het pand is in totaal ca. 140 m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van € 27.926,- op jaarbasis. In de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 410.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1885
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Gedempte Oude Gracht 146
Plaats Haarlem
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1

Uitgebreide omschrijving

Het object betreft een volledig verhuurd winkelpand in het centrum van Haarlem. Het pand is in totaal ca. 140 m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van € 27.926,- op jaarbasis.

In de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Soellaart, HEMA, Apple, Zara, Dille & Kamille en diverse horeca gelegenheden.

Bouwjaar: omstreeks 1885

LOCATIE / LIGGING
Stadscentrum
Stadskern
Winkelcentrum
Woonomgeving

OPPERVLAKTE/INDELING
Het woon-/winkelpand heeft in totaal een oppervlakte van ca. 140 m² gelegen op de begane grond.

HUURSITUATIE
Het pand is volledig verhuurd aan één huurder.
De netto huuropbrengst in 2023 bedraagt circa € 27.926,- op jaarbasis.

Voor de verhuur is gebruik gemaakt van een Standaard ROZ-huurovereenkomst (artikel 7:290 BW), aangevuld met enkele aanvullende afspraken. Voor de winkelruimte is de jaarlijkse indexering op basis van CPI van toepassing.

OMZETBELASTING
Het betreft hier een niet met BTW belaste verkoop.

AANVAARDING
In overleg met verkoper. Een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Haarlem
Sectie: D
Nummer: 10253 A5

VVE
De servicekosten bedragen € 1.585,- per jaar.

BIJZONDERHEDEN
- Bezichtigingen worden alleen ingepland na een positieve beoordeling van een indicatieve bieding door Verkoper. De (indicatieve) bieding dient te bevatten: naam van de koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorbehouden.
- Er is een Virtual Data Room (VDR) ingericht via de website https://dynamis.cloud/krk. Toegang tot de VDR is alleen mogelijk voor geregistreerde partijen. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met KRK makelaars op telefoonnummer 020 - 44 000 44 of een mail te sturen naar amsterdam@krk.nl. Na uw aanmelding ontvangt u via ons per e-mail een email alsmede de persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de informatie. Voor toegang tot de VDR verklaart de geïnteresseerde dat zij akkoord is met de Non Disclosure Agreement (oftewel: NDA, vertrouwelijkheidsverklaring). Het systeem is zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk.

KOOPCONTRACT
- Onder voorbehoud gunning eigenaar;
- De afspraken zullen worden vastgelegd in de koopovereenkomst conform het model van de NVM;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is". Daarnaast stelt Verkoper de voorwaarde dat er een "niet- zelfbewoningsclausule" zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Verkoper en diens aandeelhouder(s) dienen expliciet schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem
Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem

Bedrijfstakken in Haarlem

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie