Gedempte Oude Gracht 146 , 2011 GX, Haarlem

  € 410.000 k.k.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Het object betreft een volledig verhuurd winkelpand in het centrum van Haarlem. Het pand is in totaal ca. 140 m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van € 27.926,- op jaarbasis. In de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde...

  Toon meer

  Kenmerken

  Bedrijfstakken in

  Het object betreft een volledig verhuurd winkelpand in het centrum van Haarlem. Het pand is in totaal ca. 140 m² groot. De winkelruimte is verhuurd voor een totaalbedrag van € 27.926,- op jaarbasis.

  In de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Soellaart, HEMA, Apple, Zara, Dille & Kamille en diverse horeca gelegenheden.

  Bouwjaar: omstreeks 1885

  LOCATIE / LIGGING
  Stadscentrum
  Stadskern
  Winkelcentrum
  Woonomgeving

  OPPERVLAKTE/INDELING
  Het woon-/winkelpand heeft in totaal een oppervlakte van ca. 140 m² gelegen op de begane grond.

  HUURSITUATIE
  Het pand is volledig verhuurd aan één huurder.
  De netto huuropbrengst in 2023 bedraagt circa € 27.926,- op jaarbasis.

  Voor de verhuur is gebruik gemaakt van een Standaard ROZ-huurovereenkomst (artikel 7:290 BW), aangevuld met enkele aanvullende afspraken. Voor de winkelruimte is de jaarlijkse indexering op basis van CPI van toepassing.

  OMZETBELASTING
  Het betreft hier een niet met BTW belaste verkoop.

  AANVAARDING
  In overleg met verkoper. Een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Gemeente: Haarlem
  Sectie: D
  Nummer: 10253 A5

  VVE
  De servicekosten bedragen € 1.585,- per jaar.

  BIJZONDERHEDEN
  - Bezichtigingen worden alleen ingepland na een positieve beoordeling van een indicatieve bieding door Verkoper. De (indicatieve) bieding dient te bevatten: naam van de koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorbehouden.
  - Er is een Virtual Data Room (VDR) ingericht via de website https://dynamis.cloud/krk. Toegang tot de VDR is alleen mogelijk voor geregistreerde partijen. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met KRK makelaars op telefoonnummer 020 - 44 000 44 of een mail te sturen naar amsterdam@krk.nl. Na uw aanmelding ontvangt u via ons per e-mail een email alsmede de persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot de informatie. Voor toegang tot de VDR verklaart de geïnteresseerde dat zij akkoord is met de Non Disclosure Agreement (oftewel: NDA, vertrouwelijkheidsverklaring). Het systeem is zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk.

  KOOPCONTRACT
  - Onder voorbehoud gunning eigenaar;
  - De afspraken zullen worden vastgelegd in de koopovereenkomst conform het model van de NVM;
  - Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
  - In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
  - Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is". Daarnaast stelt Verkoper de voorwaarde dat er een "niet- zelfbewoningsclausule" zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
  - Verkoper en diens aandeelhouder(s) dienen expliciet schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 410.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwjaar 1885
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Gedempte Oude Gracht 146
  Plaats Haarlem
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Belegging

  Soort belegging winkelruimte
  Aantal huurders 1

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem

  Locatie

  Gedempte Oude Gracht 146, 2011 GX, Haarlem

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie