Entrepotdok 26, Amsterdam 1018 AD Amsterdam

1018 AD Amsterdam € 490.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Fraaie bedrijfsruimte in het centrum van Amsterdam, in directe nabijheid van Artis, de IJ-tunnel en het Centraal Station. De ruimte op de begane grond, kenmerkt zich door een fraaie hoogte van maar liefst 3,60 meter, is gelegen aan het water en maakt onderdeel uit van een voormalig pakhuizencomplex. In het verleden heeft het complex gefunctioneerd als douane-entrepot en nog is de muur...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Fraaie bedrijfsruimte in het centrum van Amsterdam, in directe nabijheid van Artis, de IJ-tunnel en het Centraal Station. De ruimte op de begane grond, kenmerkt zich door een fraaie hoogte van maar liefst 3,60 meter, is gelegen aan het water en maakt onderdeel uit van een voormalig pakhuizencomplex. In het verleden heeft het complex gefunctioneerd als douane-entrepot en nog is de muur en het poortgebouw gedeeltelijk zichtbaar.

OPPERVLAKTE
De gebruiksoppervlakte bedraagt ca. 83 m².

BEREIKBAARHEID
Zeer goed bereikbaar met de auto via de IJ-tunnel, de ring A10 (afslag S114) en via de S100. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens uitstekend door de nabije ligging van het Centraal Station. Diverse buslijnen rijden vanaf het Centraal Station via de Prins Hendrikkade.

SERVICEKOSTEN
Maandelijkse VvE bijdrage: € 132,27.

KADASTER
Gemeente: Amsterdam
Sectie: O
Nummer: 4282
Appartementsindex: 19

ERFPACHT
Erfpachtcanon 2017: € 1.769,46 per jaar.
Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 zijn van toepassing.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke binnenstad' geldt de bestemming 'Gemengd-1' en is o.a. detailhandel, kantoren en consument verzorgende dienstverlening toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Amsterdam, afdeling Ruimtelijke Ordening.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 490.000 k.k.
Huur BTW belast nee
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW tarief nee
Aangeboden sinds 2 maanden, 3 weken geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Entrepotdok 26
Plaats Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Land Nederland
Ligging In woonwijkWinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Totaal bechikbare oppervlakte 83 m²
Oppervlakte in units vanaf 83 m²
Kantoor
Oppervlakte 83 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.