Eerste Van Swindenstraat 28 , 1093 GD, Amsterdam

  • B
€ 3.900 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op toplocatie in stadsdeel Oost, kruisend met de Dappermarkt bieden wij een fraaie winkelruimte aan gelegen aan de Eerste van Swindenstraat. Dankzij de grote raampartij heeft de plint een overvloed aan daglicht en een hoge attentiewaarde en is gesitueerd tegenover de...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 173 m²

Bedrijfstakken in

Op toplocatie in stadsdeel Oost, kruisend met de Dappermarkt bieden wij een fraaie winkelruimte aan gelegen aan de Eerste van Swindenstraat. Dankzij de grote raampartij heeft de plint een overvloed aan daglicht en een hoge attentiewaarde en is gesitueerd tegenover de Albert Heijn en naast de Ekoplaza. De Dapperbuurt staat bekend om haar diversiteit aan winkelaanbod. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere de Dappermarkt, het tropenmuseum, Lidl, T-Mobile en het Oosterpark.

Bijzonderheden:
- Fraaie raampartij;
- Tegenover Albert Heijn;
- Riant souterrain van 91 m² v.v.o.;
- Kruisend met de welbekende Dappermarkt.

OPPERVLAKTE
De ruimte is in totaal 173 m² v.v.o. en als volgt verdeeld:
- begane grond: 82 m² v.v.o.
- Souterrain: 91 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevinden zich Station Muiderpoort evenals diverse haltes van tramlijnen 1, 3, 14 en 19. Ook met de auto is de Eerste van Swindenstraat goed te bereiken via de Ringweg A10 (afslagen S-100 t/m S-114) als ook vanuit Amsterdam-Noord via de IJtunnel.

PARKEREN
In de nabijheid is voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Eventuele vergunningaanvraag kunt u informeren bij de gemeente Amsterdam.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan "Dapperbuurt" geldt op deze locatie de bestemming “centrumvoorzieningen”. De ruimte is daarmee bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van onder andere Detailhandel.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

LOCATIE
De winkel ligt op een populaire en centrale plek in Amsterdam Oost, een levendige stadsdeel met een breed aanbod aan winkels, horeca en voorzieningen in Amsterdam Oost. De Eerste van Swindenstraat kruist de Dapperstraat, waar 6-dagen in de week de Dappermarkt wordt gehouden en gaat over in de populaire Javastraat.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Gunning verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 3.900 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1891
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Eerste Van Swindenstraat 28
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

Winkelruimte

Oppervlakte 173 m²
Oppervlakte in units vanaf 173 m²
Oppervlakte verkoop vloer 173 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2033-11-26

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Eerste Van Swindenstraat 28, 1093 GD, Amsterdam

Locatie

Eerste Van Swindenstraat 28, 1093 GD, Amsterdam

Results

No results were found
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie