Broekdijk West 26 13 , 3621 LV, Breukelen

  € 297.000 v.o.n.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  NOG 1 NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT BESCHIKBAAR OPLEVERING BEGIN 2024! De bouw is gestart van een nieuw multifunctioneel bedrijfsverzamelpark aan de de Broekdijk West te Breukelen (eigen grond, geen erfpacht). Het park bestaat in totaal uit 28 bedrijfsunits. Door de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 145 m²

  Bedrijfstakken in

  NOG 1 NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT BESCHIKBAAR OPLEVERING BEGIN 2024!

  De bouw is gestart van een nieuw multifunctioneel bedrijfsverzamelpark aan de de Broekdijk West te Breukelen (eigen grond, geen erfpacht). Het park bestaat in totaal uit 28 bedrijfsunits. Door de representatieve uitstraling en de uitstekende bereikbaarheid, is het project interessant voor een grote groep ondernemers. De oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de koper.
  Het ontwerp bestaat uit bedrijfs-/kantoorunits met bedrijfsruimte op de begane grond en multifunctionele ruimte op de eerste verdieping voor bijvoorbeeld opslag-, kantine en/of kantoorruimte.

  BRUTO VLOEROPPERVLAKTES VAN DE UNIT:
  In totaal zal er ca. 3.860 m² worden gerealiseerd alsmede 50 parkeerplaatsen.
  De volgende unit is alleen nog beschikbaar:

  - Unit 13, 145 m², € 297.000,- (bedrijfsunit)

  Prijs is vrij op naam maar te vermeerderen met BTW.

  BEREIKBAARHEID
  De locatie complex is gunstig gesitueerd parallel aan de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht), waardoor de uitvalswegen goed bereikbaar zijn.
  Per openbaar vervoer is de locatie ook goed te bereiken. Op slechts enkele minuten lopen ligt NS-station Breukelen, met de diverse trein- en busverbindingen.

  PARKEREN
  Unit 13 zal worden opgeleverd met 2 parkeerplaatsen.
  Optioneel zijn er nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar voor verkoop.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De kantoor-/showroomruimte wordt casco opgeleverd en voorzien met de navolgende specificaties:
  - EPS vloerisolatie onder de gehele begane grondvloer met Rc=3,7 m²K/W volgens NTA 8800;
  - Veranderlijke vloerbelasting van 10 kN/m² (1000kg/m²);
  - Dragende kalkzandsteen wanden van voldoende dikte en brandwerendheid;
  - Veranderlijke vloerbelasting op de eerste verdieping van 4,0 kN/m² (400kg/m²);
  - Aluminium ramen en deuren RAL 7016 (antracietgrijs) voorzien van isolatieglas U=1,2 m² k/W inclusief standaard inbraakwerend hang en sluitwerk conform SKG** veiligheidsklasse 2;
  - Waar nodig wordt letsel- en doorvalveilig glas aangebracht;
  - Kozijnen van oostgevel, zuidwestgevel en westgevel worden, indien dat nodig is volgens de BENG-norm, voorzien van zonwerend glas;
  - Spouwmuren vanaf de begane grond tot de verdiepingsvloer met een Rc waarde van 4,7 m²k/W;
  - Kleur beplating buitenzijde RAL 7016 (antracietgrijs), binnenzijde RAL 9002 (grijswit);
  - Dakbedekking bestaande uit PIR isolatie platen (brandveilig ivm eventuele zonnepanelen) en een gemiddelde Rc waarde van 6,3 m²k/W volgens NTA 8800;
  - Dakbedekking is voorzien van een garantie van 10 jaar;
  - In de meterkast wordt de wateraansluiting (2,5 m3/h) en de elektra-aansluiting (3x25 A) gerealiseerd.

  De ruimtes worden casco opgeleverd.
  Stukadoor, tegel, lichte binnenwanden, afbouwtimmerwerk, alle installaties etc. zijn door- én voor rekening van koper te verzorgen. Afhankelijk van het moment van koop is het mogelijk om de unit door de aannemer te laten afbouwen.
  Verkoper heeft een standaard prijslijst opgesteld voor de diverse (standaard) opties.
  De meerwerklijst is op aanvraag beschikbaar.

  BESTEMMING
  Het onderhavige perceel maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan "Corridor" van de gemeente Stichtse Vecht, onherroepelijk vastgesteld d.d. 28 mei 2014. De locatie is bestemd voor "Bedrijventerrein -1". Aan het vigerende bestemmingsplan is een lijst met bedrijfsactiviteiten gehecht, waaraan de gebruiker zich dient te conformeren. Op aanvraag is een uittreksel van het bestemmingsplan beschikbaar. Voor meer informatie over de bestemming verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

  KADASTRAAL
  De locatie is kadastraal bekend gemeente Breukelen, sectie L, nummer 640. Het perceel zal per unit worden gesplitst, waarbij de gemeenschappelijke weg als mandelig terrein zal worden toegewezen.

  OPLEVERING
  OP basis van de meest actuele planning, zal de oplevering plaatsvinden begin 2024.

  KOOPOVEREENKOMST EN AANNEMINGSOVEREENKOMST
  Een koop- en aannemingsovereenkomst is een vorm van een koopcontract. Deze overeenkomsten teken je, omdat de bedrijfsruimte nog in aanbouw is of waarvan de bouw nog moet starten. Feitelijk koop je met deze overeenkomst de grond (Bloed Vastgoed B.V.) waarop de bedrijfsunit komt te staan en sluit je daarnaast een overeenkomst met de aannemer voor de bouw (Bouwbedrijf Bloed B.V.). Alle belangrijke zaken worden in deze overeenkomsten vastgelegd, zoals: de koopsom én de aanneemsom, bouwrente, levering van de grond, waarborgsom / bankgarantie (zekerheidsstelling), betalingstermijnen, bouwtijd, ontbindende en opschortende voorwaarden, garantieregelingen en de geschillenbeslechting. Voor dit project maken wij gebruik van een projectnotaris die ook goed is geïnformeerd over alle uitgangspunten voor verkoop. Aan de overeenkomsten worden onder andere tekeningen en een technische omschrijven toegevoegd.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 297.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2023
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Broekdijk West 26 13
  Plaats Breukelen
  Provincie Utrecht
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 2

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 145 m²
  Oppervlakte in units vanaf 72 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Broekdijk West 26 13, 3621 LV, Breukelen

  Locatie

  Broekdijk West 26 13, 3621 LV, Breukelen

  Results

  No results were found
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie