Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Backershagen 99 A, Amsterdam 1082 GT Amsterdam

1082 GT Amsterdam huurprijs € 195 m² p.j.

Omschrijving

Deze creatieve en "turn-key" kantoorruimte op de hoek van de Van Nijenrodeweg en Backershagen is op een prachtige locatie gelegen in Amsterdam Buitenveldert, aan de rand van de Zuidas in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar Utrecht, Schiphol, Den Haag en Rotterdam. In de directe omgeving is "Winkelcentrum Gelderlandplein" gelegen alwaar diverse hoogwaardige winkels en...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Deze creatieve en "turn-key" kantoorruimte op de hoek van de Van Nijenrodeweg en Backershagen is op een prachtige locatie gelegen in Amsterdam Buitenveldert, aan de rand van de Zuidas in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar Utrecht, Schiphol, Den Haag en Rotterdam. In de directe omgeving is "Winkelcentrum Gelderlandplein" gelegen alwaar diverse hoogwaardige winkels en horeca-voorzieningen zijn te vinden.

De ruimte maakt onderdeel uit van een grotere kantoorverdieping welke vrij recent hoogwaardig gerenoveerd is. De andere gebruiker is actief in advertising en video productie.

BEREIKBAARHEID
Via de ringweg A10 zuid, afslag S108 (VU) en S109 (RAI), is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Via NS-station WTC en diverse bus- en tram verbindingen is het pand goed bereikbaar middels openbaar vervoer. De haltes van de sneltram en metrolijn 5 en 51 bevinden zich op loopafstand.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Er is in totaal circa 160 m² beschikbaar. Gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten is bespreekbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorverdieping is volledig gerenoveerd en past uitstekend bij bedrijven in de creatieve sector. De ruimte is ondermeer voorzien van een gietvloer, industrieel plafond en egale gesausde wanden. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke keuken.

PARKEREN
Langs de openbare weg (betaald parkeren).

HUURPRIJS
€ 195,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 38,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In nader overleg. Het betreft een onderhuursituatie.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 195 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Backershagen 99 A
Plaats Amsterdam
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 160 m²
Oppervlakte in units vanaf 110 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.