Arent Janszoon Ernststraat 865, Amsterdam 1082 LN Amsterdam

1082 LN Amsterdam huurprijs € 125.000 p.j.

Omschrijving

OMGEVING
Dit object op de hoek van de A.J. Ernststraat en de Buitenveldertselaan is op een prachtige zichtlocatie gelegen in Amsterdam Buitenveldert aan de rand van de Zuidas in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar Utrecht, Schiphol, Den Haag en Rotterdam. In de directe omgeving is "Winkelcentrum Gelderlandplein" gelegen alwaar diverse hoogwaardige winkels en horeca-voorzieningen zijn...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

OMGEVING
Dit object op de hoek van de A.J. Ernststraat en de Buitenveldertselaan is op een prachtige zichtlocatie gelegen in Amsterdam Buitenveldert aan de rand van de Zuidas in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar Utrecht, Schiphol, Den Haag en Rotterdam. In de directe omgeving is "Winkelcentrum Gelderlandplein" gelegen alwaar diverse hoogwaardige winkels en horeca-voorzieningen zijn te vinden.

Het object is gezien de ligging op de begane grond en de huidige inrichting als kliniek bijzonder geschikt voor een baliefunctie in de gezondheidszorg.

BEREIKBAARHEID
Via de ringweg A10 zuid, afslag S108 (VU) en S109 (RAI), is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Via NS-station WTC en diverse bus- en tram verbindingen is het pand goed bereikbaar middels openbaar vervoer. De haltes van de sneltram en metrolijn 5 en 51 bevinden zich op loopafstand.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Er is in totaal circa 490 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:
• circa 440 m² op de begane grond;
• circa 50 m² in de kelder.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw is volledig hoogwaardig ingericht als kliniek met diverse praktijk- en operatiekamers. Afhankelijk van de wensen, is een overname van de inrichting bespreekbaar. Neem contact met ons kantoor op voor aanvullende informatie.

PARKEREN
Langs de openbare weg (betaald parkeren).

HUURPRIJS
Uitgangspunt € 125.000,-- per jaar, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers en onderhoud voor de eventueel aanwezige installaties.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan ‘Buitenveldert 2013’ heeft de ruimte de bestemming ‘Gemengd-3’. Dit houdt onder meer in: kantoren, detailhandel, consumentverzorgende en zakelijke dienstverlening alsmede maatschappelijke voorzieningen.

HUURTERMIJN
In nader overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 125.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 6 maanden, 4 weken, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Arent Janszoon Ernststraat 865
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 490 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen te openen ramentoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.