Ankersmidplein 2 , 1506 CK, Zaandam

  • A
prijs op aanvraag
Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Te huur 'De Saentoren' In dit volledig gerenoveerd kantorencomplex, op een unieke locatie in het centrum van Zaandam gelegen is er tussen de ca. 25 tot ca. 780 m2 kantoorruimte beschikbaar. Locatie en bereikbaarheid De bereikbaarheid per auto alsmede met het...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 780 m²

Te huur
'De Saentoren'
In dit volledig gerenoveerd kantorencomplex, op een unieke locatie in het centrum van Zaandam gelegen is er tussen de ca. 25 tot ca. 780 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto alsmede met het openbaar vervoer is zeer goed. Bus- en treinstation liggen op loopafstand van de Saentoren.

Oppervlakte
Vanaf ca. 25 m2 tot ca. 780 m2.

Parkeren
Parkeernorm: 1:150
Prijzen parkeerplaats zijn op aanvraag beschikbaar. Verder ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in naaste omgeving.

Voorzieningen
Royale entree met atrium, centrale (bemande) receptie vier personenliften en een goederenlift. De kantoorruimte is voorzien van: kabelgoten, pantry, systeemplafonds v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen, projecttapijt.

"Het gehuurde is voorzien van één ethernet aansluiting alsmede een (individueel) wifi-netwerk. Het tarief voor deze aansluiting bedraagt € 50,- per maand excl. BTW o.b.v. 100 Mbit/s down en 8 Mbit/s up. Verhuurder is gerechtigd de tarieven periodiek – voor het eerst per 1 januari - aan te passen aan de prijsontwikkeling op de markt".

Bouwjaar
Ca. 1969

Bestemming
U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijs
Op aanvraag.
De huurprijs is afhankelijk van het opleverniveau. Het opleverniveau kan per ruimte verschillen.

Servicekosten
- Voorschot is € 70,- voor ‘gewone verdiepingen’ exclusief schoonmaakkosten voor toiletten en algemene ruimten bij het gehuurde op de verdieping zelf;
- Voorschot is € 75,- voor multi tenant verdiepingen inclusief schoonmaakkosten toiletten en algemene ruimten op de verdieping;
- Aanvullend voorschot elektraverbruik van € 21,- per m² per jaar;
- Vergoeding internetaansluiting en wifi-netwerk (alleen vwb 7e en 8e verdieping) bedraagt € 50,- per maand.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur en servicekosten zijn te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Model-overeenkomst
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voor verdere informatie en verhuurvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs prijs op aanvraag
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Ankersmidplein 2
Plaats Zaandam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Kantoor

Oppervlakte 780 m²
Oppervlakte in units vanaf 25 m²
Verdiepingen
  • 17
Voorzieningen
  • inbouwarmaturen

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-05-01

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Ankersmidplein 2, 1506 CK, Zaandam

Locatie

Ankersmidplein 2, 1506 CK, Zaandam

Schaduwwijzer

Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie